jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2012

Av jempa - 18 mars 2012 15:33

  Sköna söndag!

Av jempa - 18 mars 2012 14:50

 

H&M har 10% rabatt för medlemmar så då passade jag på att köpa lite smått och gott som alltid går åt. Den där nya Dove-cremen luktar så gott! Shea butter/warm vanilla, just gotta love it ;)

Av jempa - 18 mars 2012 10:23

 

Gina Tricot har ett helt nytt kosmetik-sortiment! Finns i vissa utvalda butiker men också på webshopen.

Av jempa - 17 mars 2012 22:15



Så snygga loafers! Väskan också! Och den där kjolmodellen är så himla söt tycker jag, tillsammans med ett enkelt linne och flats så blir det tokbra även i sommar!

Av jempa - 17 mars 2012 16:53

mm, förstår om ni tror att ni hamnat på fel blogg när ni browsade er hit. Sorry för det. Vet att det blivit mycket hästsnack den sista tiden. Men ni får härda ut eller bara scrolla förbi dom inläggen om ni inte är intresserade :)

Ridning är ju en hobby som jag haft sen jag var liten, har varit på 4 ridläger och ridit på ridskola i 5 år. Kanske inte många av er som visste det föresten?

Har ju inte bloggat om det så mycket tidigare, men blir ju mer och mer nu sen jag börjat rida hemma hos syrran, speciellt sen dom fick Sydney till gården. Så mysig häst det :)

Idag var hon dock lite småsur i boxen när jag skulle borsta henne, öronen låg bakåt och hon smånaffsades, vet inte vad hon hade för problem, brunstig? Hon har iaf aldrig varit sådär sur. Men hur som helst så blev det bättre efter jag sadlat henne, kanske vad det hon var sur över, hon visste vad som skulle ske, haha, hon gillar inte alls när man drar åt gjorden på henne, men vilken häst gör det? varenda en whinar ju. Därför drar jag bara något hål åt gången, sen pysslar jag med annat sen drar jag 2 hål till, osv. Så när jag spänner dom sista hålen märker hon knappt nåt. Till slut kanske hon inte tycker det är så jobbigt, kan man hoppas iaf :)


Jajja! Nog om det. Får se när det blir ridning nästa gång. Men hoppas på snart!


Av jempa - 17 mars 2012 16:33

 

Så nygg!


 

Tyckte om grimman, sa hon :)


   

Varenda gång jag tog upp mobilen ur fickan så trodde Sydney det var något ätbart :)


Vi tidigare idag. Schabraket passade ju henne fint :)


Av jempa - 17 mars 2012 16:09

 

Ett stycke hjälm till mig :) Väldigt skön, invigde den på turen idag.


   

Fina kläder till Sydney =) Grimman var inte sådär klarröd irl, men den är riktigt snygg ändå!


Igår efter jobbet så hämtade syrran och Marie upp mig så får vi ut till Hööks :) Blev lite shopping både till mig och Sydney. Roligt! Därefter tog vi en runda inne på Willys och sedan hängde jag med dom hem.


På förmiddagen idag så tog jag och syrran en tur ut med hästarna, men herregud vad det blåser, och herregud vad "vilda" hästarna blev, haha :) Och vi mötte två bilar, eller en kom framifrån och den andra bakifrån, men dom var så duktiga så bägge två och brydde sig inte märkvärt. Sötisarna! Men tur också att landsbygdsfolket vet om att man ska köra lugnt och försiktigt när det är hästar efter vägarna, inte alla som vet det.. Och ja just det, innan vi tog oss ut från gården så tyckte hästarna det var väldigt läskigt med allt vatten som rann neröver vägen, haha, Flipper bangade först, då skulle jag gå förbi med Sydney men hon var värsta fegot också! Hallå, lite vatten?! Men det porlade och blänkte så det var väl väldigt läskigt då.... Marie fick leda Sydney en bit sen gick det bättre. Och på tillbakavägen var det ingen av dom som brydde sig. Fjant-fisar! :)


Ja så nu är jag hemma igen. Kommer lite bilder i ett senare inlägg.

Av jempa - 15 mars 2012 19:15

   

Från Hööks!


Ja, och hur söt skulle inte Sydney bli i dom här kläderna då? Kanske jättesöt :) Tror rött kan passa henne bra! Fast hade önskat att det där schabraket hade haft en klarare rödfärg, den ser lite "blek" ut på nåt vis. Får väl spana in sortimentet i butiken, finns säkert fler röda :)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards