jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2012

Av jempa - 5 februari 2012 12:37

Jag filmade medans David åkte :) Han satt på samma plats som den här killen på den här videon, på vänster sida. Typ en anings fort dårå! 0-100km/h på 2 sek, såattjorå!

Av jempa - 5 februari 2012 12:15

Jag har åkt Berg och dal-bana för första gången i mitt liv. Har varit otroligt feg för karuseller efter att jag åkte virvelvinden när jag var liten och blev jättedålig efteråt, illamående osv.
Men med Davids tjat så övervann jag rädslan och ville inte sluta åka! :) Dock skippar jag nog fortfarande karuseller som går runt, runt.

Av jempa - 5 februari 2012 11:37

Har ju fortfarande maaassssooooor med bilder kvar från resan. Här kommer några utav dom allra första; resan dit. :)


 

Lite alcoholic and some ostbågar :)


 

haha, hade ingen aning om att David tagit den här bilden, förrän nu när jag kollar igenom bilderna :)

Det var skönt att man kunde sova en del även på ditvägen, eftersom vi ändå for under dagtid lixom (08.00, framme 14.30 svensk tid). Men en annan kan nog sova närsomhelst på dygnet, haha


 

 

vart man än ska resa så är det alltid en massa bergstoppar med snö man ser, är det inte så? :D

Av jempa - 4 februari 2012 21:50

       


Några "dagens" från Dubai :) Någon som vill skriva på att Flip Flops är dom skönaste skorna som finns?! Jag iaf! :) Bodde nästan i mina, haha

Av jempa - 4 februari 2012 19:34

 

en ny säsong med nya ongar och nya hästar!


jaaa, ni läste rätt! Ponnyakuten har börjat igen *tjohooo!* det e typ mitt fav-program, haha :)

Är ni horselovah som jag så måste ni kolla på det! Kika här på svtplay.se, där läggs alla avsnitten upp , 1/veckan skulle jag tro. Men tydligen har tre redan sänts.

Av jempa - 4 februari 2012 18:28

 


Okej, när ni ser storleken på "påsen" så tror ni kanske att jag köpt en väska eller så. Men nej, det har jag tyvärr inte :) Däremot hade jag lite tur när tjejen jag handlar av säger att dom mindre påsarna är slut och frågar oroväckande ifall jag möjligtvis kan tänka mig en stor påse istället :) "well, ok, it's fine" fick jag ur mig, haha, fast inombords fnissade jag lite och David sa "ja men ojdå vilken otur du hade då som fick en stoor påse!" ;)


Okej, det blev iallafall den här snygga saken som jag köpte, i precis den färgen jag ville ha och allt! Den sitter perfekt på lillhuvvet mitt och jag är riktigt, riktigt nöjd :) Ska slita den med hälsan!


     

Av jempa - 3 februari 2012 16:13


Jag har ju inte riktigt den där fredagskänslan idag eftersom jag bara jobbat två dagar den här veckan, men det ska bli skönt iaf :)


Idag åker jag till Lillström o hälsar på säckgänget där, ska bli välsand trevligt! hänger ju med syrran nu efter att hon slutat jobba, får åka "stödebussen" också, mys! ;)  Och har man tur så blir det lite ridning imorgon, dock så tror jag tyvärr att det kommer bli himlans kallt imorgon så då vill man inte vara ute i onödan precis.. Men vi håller tummarna på att vädret ändras!


ops, nu ringde hon och var på G. Dags att packa det sista (får inte glömma födelsedagspaketet till mamma som fyller år i helgen! vi åker dit tillsammans från Lillström nämligen)!


Kram på er och trevlig helg!


Av jempa - 2 februari 2012 18:09

oj, hade ju nästan glömt bort att blogga vad som shoppades där i Dubai :)


Så, ja jag gör som såhär. Slänger upp en del bilder på shoppingen, inte riktigt på allting, köpte lite undies och souvenirer och sånt där också. Och inte att glömma, var ju in på GUCCI och köpte något som jag funderat på länge, som David också tyckte att jag skulle köpa :) Kirrar ett eget inlägg för det.


 

Mina inköp på Victoria's Secret :) 2 mists; Coconut Passion och Vanilla Lace. Och en parfym som doftar ljuvligt, lite vanilj/jordgubbe. Och en necessär är necessary ;) Ah just, fyndade ett stycke trosa också!


 

Loafers!


 

Weekendväska, som var så jekla snygg att jag inte kunde låta bli! Finare irl dock än där på bilden :)


 

Fyndade den här tischan på Superdry's rea!


 

Jeanskjolen hade jag lämnat hemma så jag köpte den här där nere, mycket nöjd då den inte är sådär suuperkort som många jeanskjolar är.


 

Cardigan från Forever21.


 

Zara's jeans är grymma så jag passade på att köpa mig ett par trasiga :) Och en tröja i lätt oversize-modell med en guld-dragkedja längs hela baksidan, tyff!


 

Mer jeans :)


 

En blazer/kavaj-aktig sak i college-tyg, riktigt snygg på! Från ZARA.


 

Sjal med stjärnor.


 

Mascara från YSL/Sephora. Hade aldrig provat den innan, men den var inge speciell tycker jag, visst den var bra men nån vidare volym tyckte jag inte att den gav. Hittills tycker jag Lancomes mascaror är bäst.


 

Gillar dom gråa tonerna som är blandade med lite metallic.


 

Dom här fyndade jag i ett skoparadis som hette Shoe Mart, billiga skor i mängder! Dom här kostade 59 dirham (typ 120 kr, inte ens det.)


 

Tröja med spets.


 

David hittade massa snygga rygby-tröjor inne på GANT, så jag fyndade den här på tjejavdelningen jag med. Dom hade skitbra rea! (Det var ju shopping festival i Dubai 5 januari-5 februari så det var massor med erbjudanden och reor! BRA rea dessutom).


 

Linne från Forever21, älskar den där "indian"-stilen!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards