jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2012

Av jempa - 11 februari 2012 21:49

Är så hiiiimla nöjd med min nya fina header! Söta Anna har fixat den till mig, sjukt duktig tjej eller hur?!


Det behövdes ju verkligen en ny, speciellt efter att Bloggplatsen (där jag bloggar) hade ändrat storleken på själva bloggen och gjort den större och bredare, därför har min gamla header sett lite suddig ut pga att jag fick göra den större än den ska vara..


Men nu har jag en perfekt header med perfekta mått :)


Tack Anna!

Av jempa - 11 februari 2012 11:18

  Min nya favoritkopp!


Godmorgon!


Hade lite problem att somna igår, antar att det beror på att David inte låg bredvid mig.. iofs brukar vi inte gå och lägga oss riktigt samtidigt varenda dag heller med tanke på att han börjar senare än mig, och kan då förstås vara vaken längre. Men det ger ändå en trygghet när jag hör han knappra på tangentbordet eller nynna med till musiken han lyssnar på i lurarna =)

Hur som helst, jag satte igång lite Phil Collins på iPhonen så somnade jag ganska snabbt.


Vaknade vid 09, tog en dusch och tittade på SF-kanalen, mycket mysiga filmer på morgonarna, mest barnfilmer som jag är ett fan av, haha =) Vem kan få nog av Madicken lixom?!


Halsen krånglade imorse, men efter två koppar kaffe så är den faktiskt ganska funktionsduglig, kan svälja utan att avliva ungefär.. =) Däremot är öronen täppta. Jag har fått Kolloidalt silver av pappa också som jag ska spraya i gommen några ggr/dag (sägs vara väldigt effektivt mot förkylningar) och så dricker jag Kan Jang så borde vara tillbaks på banan snart igen.


Hoppas ni får en bra lördag! Min kommer bli lugn...

Av jempa - 10 februari 2012 16:00



Tjabba tjena hallå!


Idag mår man inte helt okej.. det började igår med att jag nös och nös flera gånger, sen framåt kvällen började halsen och näsan krångla :/

Och imorse vaknade jag med en ännu ondare hals *suck* Ja men vad roligt att man ska bli sjuk lagomt till helgen då! :/

Har iallafall varit på Hemköp nu och köpt en massa ätbara kureringsgrejjer. Köpte Bafucin på Apoteket också.. Så nu är man rustad under helgen. David åker ju bort så jag blir ensam hemma. Han ska på HIFI-mässa i stockholm med några kompisar, blir säkert roligt för han! =)


ne men hurrni, nu ska jag påbörja Operation Kurering, kickar igång den med en dusch!


Tjillivippen! 

Av jempa - 9 februari 2012 16:30


Ibland är det lätt att man blandar in lite svenska i det engelska språket :D


och ja, vi vet att det heter "fries" :D

Av jempa - 8 februari 2012 19:50

 


Ja, visst ser det ut som roliga saker?! Njae, tror inte det va.. Ett gäng med lampor, batterier, en kudde och ett vanilj-doftljus fick hänga med mig hem.

Två baslinnen från Cubus blev det också. Tessan fyndade finfina jeans hon! Härligt det :) Vi avslutade med mAx.. grymt gott! trevligt och surra lite också, uppdatera sig lite om läget efter resan.

Av jempa - 7 februari 2012 18:40

Hej på er!


Träffade mamma idag efter jobbet, vi gick på stan en sväng och sådär. Jag använde halva mitt presentkort på :IN som jag fick i julklapp, köpte den här tröjan från Cubus.

Den blir man vardagsfin i tror jag :)

Och imorgon verkar det som att det blir en dejt med Therese, har inte setts något efter att jag kom hem så det ska bli kul. Kanske blir en tur till IKEA, vi får väl se. Isåfall ska jag passa på att köpa nya kuddar och batterier! Jätteroligt o köpa... nähää-äru!


Aja, nu ska jag se på teve eller nåt, skitsamma, ska sluta skriva det här inlägget iaf ;)


Pöss på er!


Av jempa - 6 februari 2012 18:07

 

Det är så himla skönt att det har börjat ljusna rätt bra på dagarna nu! Jag märker rätt stor skillnad på eftermiddagarna nu när jag slutar jobba, motför innan vi åkte utomlands. Då var det fortfarande rätt mörkt på eftermiddagarna. Det känns som att med ljuset så kommer också energin!

Härligt! Snart kan man börja med promenaderna igen också, tills dess så är det väl meningen att jag ska gå på gåbandet.. mmhhmm.. ska börja med det imorgon, kanske. ;)


Av jempa - 5 februari 2012 15:30

 

Idag slappar jag runt i jeansleggings och ullstrumpor. Mamma fyller år idag också! *grattis grattis mami!*


Ha en skön söndag allihop!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards