jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2012

Av jempa - 25 februari 2012 16:53

 

Jag är rätt dålig på att använda ögonskuggor, händer inte speciellt ofta. Men idag fick jag lust så det fick bli svart/grått sotat :) Kul med lite annan sminkning ibland!

Av jempa - 25 februari 2012 16:22

 

mint candy apple


Lacket som jag bloggade om fanns på KICKS! Så det var bara att haffa ett :) Så fint med mint-färgat tycker jag.

Av jempa - 25 februari 2012 16:20David köpte detta kaffe idag på Khals! Ska ta mig en kopp nu direkt faktiskt och smaka, borde vara gott! :)


Av jempa - 25 februari 2012 13:43

 

Tja!


Har precis varit på en liten fotosession med Daniel. Det var lite väl blåsigt ute så det blev inte så länge. Men några bilder blev det, så kan väl hoppas på att någon av dom blev bra iaf! Får se :)


Nu ska jag och David strax iväg till Birsta en sväng. Jag är ju lite sugen på att köpa ett mintfärgat nagellack och så ska David köpa lite kaffebönor, med någon god smak. Vanilj är ju en favorit, speciellt om man blandar ihop dom med andra, vanliga kaffebönor. Då blir det inte för mycket smak av vaniljen heller, kan bli lite väl sött annars kan jag tycka.


Jajja, nog om det! Nu på med solglasen och mot Birsta!

Puss

Av jempa - 24 februari 2012 16:01

    

essie - mint candy apple


Mintfärgat är hett i vår! Både på plagg och nagellack :) Så detta fina lack från Essie vore ju inte alls fel att plocka fram från badrumsskåpet i vår!


Tröjan här nedanför är också fin, och skulle förmodligen vara skitsnygg till slitna jeansshorts och bruna ben i sommar. På Cubus hittar du den, innan den tar slut.


199:-

Av jempa - 24 februari 2012 13:23

Hej på er!


Har precis dammsugit här hemma, och dessutom utan att bli det minsta varm i kroppen. Så skönt att slippa febern! Det är ju den som gör att man blir så himla matt och inte orkar någonting. Och bara den saken att jag ville dammsuga tyder rätt mycket på att man är frisk :)

Men jag vågar inte riktigt äta i massor ännu, utan det blir lite mindre måltider och sådär så magen får ta igen sig lite efter dom här dagarna.. Proviva hjälper nog rätt bra dessutom, ska absolut fortsätta med dom dryckerna, dom är ju så himla goda!


Jag hoppas verkligen inte att jag har smittat David.. men han har ju förmågan att hålla sig frisk trots att jag varit sjuk, så vi får hoppas det blir så den här gången också!

Magsjuka vill man att alla ska få slippa! Dock är jag jekligt glad att jag sluppit kräkas.. Men det har faktiskt känts som att jag har varit konstant bakis i två-tre dagar. Huvudvärk och sådär. Och det har varit värst på nätterna när man har vaknat av illamåendet och inte vetat vad man ska ta sig till :/ Usch!

MEN! Nu mår jag bättre :)

Kram på er!


Av jempa - 23 februari 2012 17:46

   


Tycker dom här jackorna är så snygga! Hade gärna själv velat haft en nu till våren.

Dessa kommer från nelly och kostar.. lite för mycket :/ Men jag tror jag ska spana efter något budget-alternativ :)

Av jempa - 22 februari 2012 17:41

 

Den här blåbärsdrycken är min kompis nu, magen krånglar lite :/ Tror det e bassiluskerna efter min förkylning som har spridit sig ner till magen.. mhhmm.. inge vidare.. men tydligen är det rätt så vanligt att man kan bli knepig i magen efter förkylningar..? Har för mig att jag blev dålig i magen efter svininfluensan också. Ingen höjdare iaf!

Huvudvärk också :( Så blir nog hemma den här veckan ut, man vill inte gärna smitta andra heller!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards