jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 februari 2012

På bättringsvägen! :)

Av jempa - 24 februari 2012 13:23

Hej på er!


Har precis dammsugit här hemma, och dessutom utan att bli det minsta varm i kroppen. Så skönt att slippa febern! Det är ju den som gör att man blir så himla matt och inte orkar någonting. Och bara den saken att jag ville dammsuga tyder rätt mycket på att man är frisk :)

Men jag vågar inte riktigt äta i massor ännu, utan det blir lite mindre måltider och sådär så magen får ta igen sig lite efter dom här dagarna.. Proviva hjälper nog rätt bra dessutom, ska absolut fortsätta med dom dryckerna, dom är ju så himla goda!


Jag hoppas verkligen inte att jag har smittat David.. men han har ju förmågan att hålla sig frisk trots att jag varit sjuk, så vi får hoppas det blir så den här gången också!

Magsjuka vill man att alla ska få slippa! Dock är jag jekligt glad att jag sluppit kräkas.. Men det har faktiskt känts som att jag har varit konstant bakis i två-tre dagar. Huvudvärk och sådär. Och det har varit värst på nätterna när man har vaknat av illamåendet och inte vetat vad man ska ta sig till :/ Usch!

MEN! Nu mår jag bättre :)

Kram på er!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se