jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 februari 2012

På bättringsvägen! :)

Av jempa - 24 februari 2012 13:23

Hej på er!


Har precis dammsugit här hemma, och dessutom utan att bli det minsta varm i kroppen. Så skönt att slippa febern! Det är ju den som gör att man blir så himla matt och inte orkar någonting. Och bara den saken att jag ville dammsuga tyder rätt mycket på att man är frisk :)

Men jag vågar inte riktigt äta i massor ännu, utan det blir lite mindre måltider och sådär så magen får ta igen sig lite efter dom här dagarna.. Proviva hjälper nog rätt bra dessutom, ska absolut fortsätta med dom dryckerna, dom är ju så himla goda!


Jag hoppas verkligen inte att jag har smittat David.. men han har ju förmågan att hålla sig frisk trots att jag varit sjuk, så vi får hoppas det blir så den här gången också!

Magsjuka vill man att alla ska få slippa! Dock är jag jekligt glad att jag sluppit kräkas.. Men det har faktiskt känts som att jag har varit konstant bakis i två-tre dagar. Huvudvärk och sådär. Och det har varit värst på nätterna när man har vaknat av illamåendet och inte vetat vad man ska ta sig till :/ Usch!

MEN! Nu mår jag bättre :)

Kram på er!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 29 mars 22:02

Igår var jag, syrran och hennes pojkvän ut till Birsta. Jag köpte en del prylar på Jysk till balkongerna. Bland annat lite konstgräs och krukor till dessa. Skulle spana efter ett caféset att ha på framsidan men hittade inget jag verkligen gillade....

Av jempa - Torsdag 26 mars 07:35

Igår var vi på Rusta för att framförallt spana efter lite konstväxter att ha på balkongerna, men vi hittade tyvärr inga som föll oss i smaken. Däremot hittade vi denna korg som funkar för utomhusbruk, och tre vita filtar som blir bra till utemöbl...

Av jempa - Måndag 23 mars 06:38


Jason var så söt i jackan! O huvan var lixom som en mössa ju, satt kanonbra! Gullongen! ...

Av jempa - Söndag 22 mars 22:03

Igår checkade jag in på Clarion Hotell. Ensam! För att få sova en hel natt, inklusive sovmorgon! Och det var värt varenda krona! Jeklar vad skönt det var, haha :) Och jag såg två filmer: Long shot och The hustle. Bägge två var bra så ingen bortka...

Av jempa - Onsdag 18 mars 20:48

Solen kom fram på eftermiddagen så jag och Jasse passade på att komma ut lite, efter några dagar inomhus med förkylning. Der var superskönt att få lite luft och jag är ganska säker på att Jason tyckte samma. Han såg ut att njuta och var på strål...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se