jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2012

Av jempa - 6 januari 2012 18:00

       


Idag blev det sushi till middag. Och jag tycker fortfarande att räkorna är godast :) Provade Avocado och en sån där Lax också. Smakar inte speciellt mycket om dom.. så räkorna är fortfarande mina favoriter. Dom där Rullarna pallar jag inte alls, usch!


Så det är nog som folket säger - man lär sig gilla det. Eftersom jag tyckte det smakar fa-an första gången jag åt det :)


Av jempa - 6 januari 2012 16:20

 

Nu har vi bokat in ännu ett restaurangbesök i Dubai! Restaurangen heter Saffron och ligger i Atlantis (lyxhotellet ute på den konstgjorda Palmen).


Vi bokade en tisdag då dom har sin skaldjurs-buffe, den ska tydligen vara något utöver det vanliga. David som äääälskar sushi är överlycklig, jag däremot.. nja not so much, haha :D Ne men det kommer självklart att bli en upplevelse även för mig, dessutom tycker jag att vissa sushi-bitar är riktigt goda, och dom har nog mycket annat gott också.

Kalaset kostar 220 AED/person, dvs cirkus 400 kr.

Av jempa - 6 januari 2012 15:17

 

Visst blir man lite sugen på att ändra om lite här hemma när man har städat bort julen, det lixom kliar lite i inredningsnerven :) Någon som känner igen sig?


Tycker dom här lamporna är så snygga! Skulle passa finfint här hemma :)




Av jempa - 6 januari 2012 13:09

   

Såhär ser min utsikt ut just nu; lite karra, kaffe och Elsas Värld på tv3play :)


Älskar att vara ledig, det är så himla skönt! Vaknade vid 09 imorse, sen tog jag en dusch, efter det städade jag bort julen och tog en prommis till Hemköp för att köpa frukost.. som vi precis har ätit.

Och nu hamnade jag här i soffan.


Får se vad resten av dagen bjuder på, men ikväll tror jag iallafall att vi ska se på Jägarna 2 här hemma på projjen, mys de!


Ha en skön 13-dag   

Av jempa - 5 januari 2012 15:40

 

Nu när det kommit så mycket snö så passar det ju bra med ett litet kollage med snyggingar från märket Canada Snow (säljs även på Scorett). Tycker det finns så mycket snyggt från det här märket!


(den vita mössan har jag! fick i julklapp av sis, och hon fick dom svarta strumporna av mig, haha)

Av jempa - 4 januari 2012 19:33

 

Gokväll allesammans!


Nu är snart onsdagen slut och jag har bara EN arbetsdag kvar den här veckan. Superduperskönt :) David är ledig imorgon han, fuskisen där! Men själv får man slita på, har ju inte så pass många semesterdagar så det e lika bra att härda ut o jobba. Är ju ändå snart ledig i 2 veckor och 1 dag! *yeay*

Faktiskt bara 7 arbetsdagar kvar sen åker vi ju till Dubai  


Nu ikväll har vi varit hem till Dennis och Linea o spanat in den nya lägan, såg himla fräsch ut! Lillkatten Chilli jagade mig och bet mig i foten, hua läskig!! Sen satt jag i soffan resten av visiten, haha :) Katter kan fasiken vara obehagliga ibland! Man vet inte alls vad dom tänker hitta på.


Aja, nu ska jag hitt på nå annat! Löka framför teven kanske, är ju rätt bra på det jah :)

Kram på er!


Av jempa - 3 januari 2012 17:52

haha hurrni, vet ni vad jag hittade idag som jag tydligen glömt bort (hur man nu kan glömma bort något sådant?!), jo en påse med 6-pack Nötcreme! Köpte på Ö.B när jag var dit i fredags. *wiie*

Men borde inte äta sånt där på vardagarna egentligen... fast det var ju tänkt att det skulle käkas upp i helgen så då borde det vara ok ändå? haha :)




Blir ju perfekt till mysfilmen The Holiday som går på TV3 klockan 20 ikväll! *tipselitipstips*

Av jempa - 2 januari 2012 17:30

hej på er!


Jag känner mig fortfarande lite seg sen nyårsafton, haha, så jag sitter i soffan nu och dricker kaffe. Det brukar kunna hjälpa! Tänkte kanske ta en liten runda på stan, spana läget på lite vårnyheter, något att packa med sig till varma Dubai :) Hade tänkt att försöka packa så lite som möjligt, och det ska vara användbara plagg som man kan matcha med varandra lixom. Ja det blir en liten utmaning faktiskt!


Ne vad säger ni, en sväng på stan kanske!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards