jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 januari 2012

checkar ut

Av jempa - 31 januari 2012 09:17

 

Hej!


Nu har vi precis checkat ut och sitter nere i lobbyn och surfar vid varsin dator. Vi har precis vagt (engelsk tangentbord..sorry) vara resvaskor och handbagage. Resvaskan vager 14,83 kg (efter att jag slangt massa undies och handduk) den f[r vaga max 15 kg, hehe :) Ryggsacken daremot vager 5,02 kg och 5 ar max, men det borde vara lugnt faktiskt, sa taskiga kan dom val inte vara!? mm, vi haller iallafall tummarna for att vi slipper betala nagon overvikt.


Hur som helst, igar solade och badade vi har vid poolen och njot av den sista tiden har. Efter det akte vi in till Dubai Mall. Jag shoppade pa GUCCI! yeay! vad det blev far ni se nar jag kommit hem :) Ar ruskigt nojd iallafall! Efter Dubai Mall akte vi till en galleria har i narheten av varat hotell, Burjuman Center heter det, dar blev det shopping for David, pa Louis Vuitton av alla stallen! Kul :)

Sen nar vi kom hem var vi sa trotta att vi dackade direkt.


Ja, det var gardagen det.. Men vi har iallafall haft tva jatteskona veckor har! Dubai har verkligen ALLT man kan tanka sig! Verkligen ett resmal som jag rekommenderar!

Och den har semestern har faktiskt inte gatt sadar tokfort som jag trodde den skulle gora, vilket ar otroligt skont! Dock skulle jag garna velat slippa snon dar hemma ett tag till :)


Ah, bloggar fran Sverige nasta gang! Ha det sa bra alla! kram

 
 
Ingen bild

Sandy

31 januari 2012 13:27

Välkomna hem!
Puss!

jempa

1 februari 2012 05:21

Tack sötis =) Sitter på Arlanda nu och väntar på tåget hem.
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido