jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

Lite Dubai-bilder kommer här!

Av jempa - 22 januari 2012 18:10

Sitter i lobbyn igen och softar, den här gången har jag datorn med mej så tänkte bjuppa på lite bilder :) Bilderna är från igår, från Atlantis och Saffron. Och någon bild från idag när vi var på Mall of Emirates, käkade jättegod burgare!


 

Den här fina glaskreationen fanns i Atlantis lobby!


 

Lilla jag framför en fin liten fontän i form av en snäcka. Vi kollade runt lite och fotade en del (kommer fler bilder när vi kommer hem från Nikon kameran!) innan restaurangbesöket.


    

Sötnöten min! =)


 

Här är vi på Saffron, jag skrev ju lite om det i inlägget innan. David blev rätt så glad när vi upptäckte att en av dom där stationerna bara bestog av Sushi, så han plockade på sig en del gott därifrån =) Jag tog mest kyckling och lamm, och en del sushi också! Hur gott som helst!


   

Fast efterrätterna var endå grymmast, jag är ju ett fan av gosaker och desserter, haha :) Chokladfontänen var häftig. Vi filmade en del därinne också så ni ska få se lite video därifrån också.


 

Efter Saffron så åkte vi ut till Mall of Emirates och kollade runt lite, svårt att motstå Victorias Secret's goda doft-sprayer!!


 

haha, det här var typ det enda fotot från idag :D Fast finns nog fler i den andra kameran tror jag. Hur som helst så finns det alla sortets kök att välja mellan i den här staden. Min favorit är det italienska köket, så imorgon blir det nog ett besök på retsaurangen Urbano som ligger vid Dubai Mall, på andra sidan fontän-showen. Dom har grym pasta där! Kanske man kan äta efter 18 så får vi chansen att se en fontän.uppvisning under tiden vi äter. Vi har faktiskt inte kollat på någon sån ännu. Men det är ju bra att vi har en del kvar vi ska göra också, eftersom det är några dagar kvar här *underbaart!*


ne men hurrni, nu är det snart sovdags här. Dagarna går så fasligt fort här! Imorgon är en ny dag och vi funderar på ett biobesök. Dom har en stor bio i Dubai Mall, vi tänkte se Mission Impossible, som ju är filmad här i Dubai. Tom Cruise är ju o klättrar uppe på Burj Khalifa den galningen, han gör sina egna stunts dessutom så det e rätt bra gjort. Tydligen ska han vara läängst upp på toppen *craaaAAzy*


Natti natti på er!

 
 
Ingen bild

Mami

22 januari 2012 18:31

Vad mycket gott ni äter..............

jempa

22 januari 2012 18:39

ja finns ingen äcklig mat här :)

 
Smilla

Smilla

22 januari 2012 19:06

Vilken fin blogg du har! <3

http://lifenminds.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia

23 januari 2012 09:22

Efterrätterna ser ju overkligt god ut! :D

 
Ingen bild

Sandy

23 januari 2012 16:52

Jättefina bilder! Ni verkar ha det hur rba som helst :)

 
Ingen bild

Sväris

23 januari 2012 17:39

Men nu har ni det bra...........

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Av jempa - Onsdag 11 maj 21:48

Känns som var o varannan mänska planterar popcorn nu! Så vi vill också testa! Åkte o köpte jord o popcorn förut och när vi kom hem så planterade jag o Jason :) Jag såg framför mig hur mysigt de skulle vara att plantera han o jag. Well, man försk...

Av jempa - Måndag 9 maj 08:07

Älskade lilla Leon växer så det knakar! Han har storlek 62 nu (2-4 månader) men går säkert snart in i stl 68 då han ör en kille av modell lite större, hihi, sötfisen våran! Så jag tog en sväng till HM och hittade en massa fint! Alltså Newbie-style ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se