jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 januari 2012

Hello Sweden! Dubai's calling!

Av jempa - 18 januari 2012 21:33

Hej på er!


Nu sitter jag nere i lobbyn här på hotellet o surfar, wifit var uselt här så det är som bäst här nere :) Men lite småtrevligt o sitta här också o spana på allt möjligt folk, många olika nationaliteter här!


Hur som helst, tänkte bjuda på några bilder från dagen. Och nu när jag tänker tillbaka på hela dagens händelser så har vi faktiskt hunnit med en del, med tanke på att vi dessutom försov oss och missade frukosten, haha, men vi behövde sova ut :)

Vi började med att lägga oss vid poolen o solas lite. Sen blev vi ju hungriga såklart eftersom vi inte hunnit med frukosten, så då käkar vi på hotellets restaurang. Jag tog en club sandwish som var riktigt god, o davve tog pasta.


Senare åkte vi ut till stranden, Jumeirah Public Beach, låg där i två timmar och solade. David badade men jag bangade, det var faktiskt iskallt! haha :D Så det skippade jag, iaf idag.


Ja, o efter solningen åkte vi hem o duschade o chillade lite. Sen tog vi taxi till Dubai Mall, där vi tillbringade resten av dagen. Alltså, den där jekla gallerian, haha, man kan tillbringa flera dagar där utan att man ens varit runt överallt. Så sjukt stort! Flera våningar med butiker. Behöver jag säga att det är paradiset för en tjej som mig?? :)


Aja, bilder vare jah, här har ni några:

   

Stranden! :)


 

I taxin på väg mot Dubai Mall :)


 

Vi käkade middag på en sån där rolig Sushi restaurang där maten åker i skålar på ett band, så det är bara att plocka ner den skålen som man vill ha. Det är olika färger på skålarna beroende på vad dom kostar.


 

Macarons, någon?

 
 
Millah - mamma till Amilia ❤

Millah - mamma till Amilia ❤

18 januari 2012 21:50

Hej allt bra? :)
Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

http://millahoman.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

18 januari 2012 22:04

Härliga bilder! Du ser ut att ha fått färg redan :)
Puss

jempa

19 januari 2012 15:45

ah möjligtvis några fräknar åtminstone :) puss!

 
Ingen bild

skiman

19 januari 2012 17:58

Jo man ser att du trivs där. Tänk om ni skulle lyckas få till en ny pangbild fast dom är det svårt att planera för utan tillfället dyker nog upp när man minst anar i så fall.

 
Ingen bild

Thappani

21 januari 2012 19:07

Jak pjuda på macarons na du komma hem ha köpt mantelmjöl lila och tyrrkås karralellfark. Tå jala bli te åka av vetty pryten.

jempa

22 januari 2012 10:55

haha, det låter skitbra! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se