jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 januari 2012

Hello Sweden! Dubai's calling!

Av jempa - 18 januari 2012 21:33

Hej på er!


Nu sitter jag nere i lobbyn här på hotellet o surfar, wifit var uselt här så det är som bäst här nere :) Men lite småtrevligt o sitta här också o spana på allt möjligt folk, många olika nationaliteter här!


Hur som helst, tänkte bjuda på några bilder från dagen. Och nu när jag tänker tillbaka på hela dagens händelser så har vi faktiskt hunnit med en del, med tanke på att vi dessutom försov oss och missade frukosten, haha, men vi behövde sova ut :)

Vi började med att lägga oss vid poolen o solas lite. Sen blev vi ju hungriga såklart eftersom vi inte hunnit med frukosten, så då käkar vi på hotellets restaurang. Jag tog en club sandwish som var riktigt god, o davve tog pasta.


Senare åkte vi ut till stranden, Jumeirah Public Beach, låg där i två timmar och solade. David badade men jag bangade, det var faktiskt iskallt! haha :D Så det skippade jag, iaf idag.


Ja, o efter solningen åkte vi hem o duschade o chillade lite. Sen tog vi taxi till Dubai Mall, där vi tillbringade resten av dagen. Alltså, den där jekla gallerian, haha, man kan tillbringa flera dagar där utan att man ens varit runt överallt. Så sjukt stort! Flera våningar med butiker. Behöver jag säga att det är paradiset för en tjej som mig?? :)


Aja, bilder vare jah, här har ni några:

   

Stranden! :)


 

I taxin på väg mot Dubai Mall :)


 

Vi käkade middag på en sån där rolig Sushi restaurang där maten åker i skålar på ett band, så det är bara att plocka ner den skålen som man vill ha. Det är olika färger på skålarna beroende på vad dom kostar.


 

Macarons, någon?

 
 
Millah - mamma till Amilia ❤

Millah - mamma till Amilia ❤

18 januari 2012 21:50

Hej allt bra? :)
Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

http://millahoman.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

18 januari 2012 22:04

Härliga bilder! Du ser ut att ha fått färg redan :)
Puss

jempa

19 januari 2012 15:45

ah möjligtvis några fräknar åtminstone :) puss!

 
Ingen bild

skiman

19 januari 2012 17:58

Jo man ser att du trivs där. Tänk om ni skulle lyckas få till en ny pangbild fast dom är det svårt att planera för utan tillfället dyker nog upp när man minst anar i så fall.

 
Ingen bild

Thappani

21 januari 2012 19:07

Jak pjuda på macarons na du komma hem ha köpt mantelmjöl lila och tyrrkås karralellfark. Tå jala bli te åka av vetty pryten.

jempa

22 januari 2012 10:55

haha, det låter skitbra! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se