jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 januari 2012

Dirhams, dirhams!!

Av jempa - 11 januari 2012 15:33

 

Men vet ni, jag och David hade helt glömt bort att man kanske borde ha hört med Forex om dom har några Dirhams "hemma" eller om vi var tvungen o beställa, som vi fick göra sist. Så imorse gick David dit och jorå, dom hade såklart slut på Dirhams, men som tur var så skulle dom finnas inne tills på fredag, tur att det gick så pass fort! Iofs hade det inte alls varit katastrof om vi inte hunnit fått dom, eftersom det finns ju Forex på Arlanda också. Men det är självklart skönast att ha allt sånt där praktiskt färdigt när man åker, tycker vi.


*nära nu!!*

 
 
Ingen bild

Sväris

11 januari 2012 17:09

LYLLOSAR

 
Ingen bild

Pia

11 januari 2012 21:42

Skönt att ni hinner växla! :) Apropå mat bara sådär, vi tänkte också göra Lasagne imorn, tack för tipset :D

jempa

11 januari 2012 22:15

vad roligt att kunna inspirera lite! :D
Lasagne är grymt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se