jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 4 september 2011

Av jempa - 4 september 2011 18:15

 

Ikväll börjar Idol igen! Skojjigt :) Klockan 20.00 på 4an.


Av jempa - 4 september 2011 15:36

 

Tog en liten sväng på stan så man fick känna av att man har lite helg iaf :) Köpte lite nödvändigheter som ni ser.

Av jempa - 4 september 2011 14:48

Okej, den här helgen har verkligen varit helsnurrig! Allt började bra i lördags när vi (jag, David, Linea & Dennis) åkte till Gimåfors med crossen på släpvagnen. Vi kom dit och allt var frid o fröjd :) Vi spelade lite golf, eller ja vi slog några slag från bryggan :) Dennis visade oss andra hur det skulle gå till, haha men jeklar vad svårt det är! Man får vara glad om man ens träffar bollen ju! Sen körde David cross, Dennis fick prova på han också. Jag tror David hann köra i typ 20 minuter sen upptäckte han att en packning gått sönder o den läkte ut vatten. Så det var ju den åkningen det! Skitsurt tyckte David såklart att det var. Det där hade ju han sett fram emot ett bra tag, att kunna ta dit crossen o åka runt på småvägarna där i skogen. Så det kändes ju rätt bittert..

Efter vi fikat med alla gästerna så kom grabbarna på att det skulle hoppas från bron. Vi tjejer (ja och David då) bangade såklart ;) Men vi hängde med o fotade. Jekligt kallt i vattnet var det tydligen. Men duktiga var dom som endå hoppade! Rätt högt ju, speciellt när man ska ställa sig där på räcket dessutom.


Efter det så ville Dennis göra en bakåtvolt från bryggan (inte bron alltså!), så då körde vi tillbaka. Såhär i efterhand kan man tycka att det var gaaanska så onödigt :/ Därför stackarns arm for ur led :( Så vi fick köra upp till huset igen, där ringde vi sjukvårdsrådgivningen för o höra vad dom tyckte om man kunde få tips på hur man drog tillbaka en arm. Men va fan, dom hjälpte ju NOLL! "ne jag vet inte alls jag, ni får göra som ni vill", SUCK. Så vi sket i det och ringde en ambulans istället. Vid det här laget hade Dennis jättejätteont :( Det tog typ 35 minuter innan ambulansen kom (från Liden). Dom kunde inte heller rätta till den, så det slutade med att Linea åkte med Dennis i ambulansen och jag o David tog bilen o åkte efter mot akuten i Sundsvall.


Där fick han vara ett bra tag också innan han fick hjälp :/ Så vi åkte o käkade (vi var ju jättehungriga, vi hade ju precis tänkt käka kräftor efter att killarna hade badat klart). Efter 4-5 timmar med armen ur led fick han äntligen den på plats! Och röntgades två ggr, sen fick vi åka o hämta dom. Vi hade ju inga saker med oss alls, vi trodde att vi skulle hinna tillbaa till Gimåfors o käka och sova över där som det var tänkt, för enligt ambulanspersonalen skulle vi vara tillbaka om typ 2 timmar.. pah, jo pyttsan.. Så vi hade iaf nycklar till svärföräldrarnas hus där vi sov över alla fyra.


Tidigt imorse, vid 8.30 typ gjorde vi oss klara (med andra ord, klädde på oss, hade ju ingenting med oss alls, lånade lite deo iaf) och for tillbaka till Gimåfors o hämtade alla saker och crossen.


Alltså, vilken jekla helg! haha, ingen sovmorgon alls fick man ju, känns inte direkt som att man har varit ledig någonting.


Ah just, här kommer lite bilder :)


         

snyggt bröd va?? ewy som fixat, Ernst's idé.

              

Här har ni den, smärtans volt!


    Ewy hade blivit inspirerad av Ernst den här gången också :) Rätt snyggt blev det faktiskt!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards