jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Till farmor

Av jempa - 7 december 2011 17:39

Hoppas inte farmor läser min blogg nu ;) Isåfall; FARMOR SLUTA LÄS NU!!!
*tss* ne jag tror inte hon läser detta ;) Får hoppas på det iaf! För jag har köpt det här fina julkortet till henne som jag ska skicka, hon fyller ju år i nästan samma veva också så lite lotter ska jag slänga med också :) Hon blir nog glad!


Köpte dessutom julklapp till David också nu när jag var på stan, känns bra att ha det klart! Har funderat o funderat på vad jag skulle köpa, o äntligen kom jag på vad det fick bli :)

Han har ju lixom inte direkt önskat sig något heller.. eller jo han tjatat om sånt där svett-pannband som han ska ha när han spelar tennis (tänk er Björn Borg -81 så vet ni, haha), men jaha va kul o få ett sånt i julklapp då? äh de får han fixa själv ;)

Fast Federer var rätt snygg i sitt faktiskt... hihi


mm, så nu har jag bara 3 julklappar kvar att köpa...tror jag. Hä gå framåt! ;)


Aja nu ska jag fixa nåt o käka till middag! tjaoo!

 
 
Ingen bild

Malin

7 december 2011 20:52

Presenttips till en papps ? :)

jempa

8 december 2011 15:59

ska fixa ett kollage :)

 
Ingen bild

skiman

8 december 2011 12:04

Jag tror att farmor blir överlycklig.

jempa

8 december 2011 15:25

ja jag hoppas de :) Köpte en Dubbel-triss till henne nu så tar det lite längre tid o skrapa också =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se