jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Till farmor

Av jempa - 7 december 2011 17:39

Hoppas inte farmor läser min blogg nu ;) Isåfall; FARMOR SLUTA LÄS NU!!!
*tss* ne jag tror inte hon läser detta ;) Får hoppas på det iaf! För jag har köpt det här fina julkortet till henne som jag ska skicka, hon fyller ju år i nästan samma veva också så lite lotter ska jag slänga med också :) Hon blir nog glad!


Köpte dessutom julklapp till David också nu när jag var på stan, känns bra att ha det klart! Har funderat o funderat på vad jag skulle köpa, o äntligen kom jag på vad det fick bli :)

Han har ju lixom inte direkt önskat sig något heller.. eller jo han tjatat om sånt där svett-pannband som han ska ha när han spelar tennis (tänk er Björn Borg -81 så vet ni, haha), men jaha va kul o få ett sånt i julklapp då? äh de får han fixa själv ;)

Fast Federer var rätt snygg i sitt faktiskt... hihi


mm, så nu har jag bara 3 julklappar kvar att köpa...tror jag. Hä gå framåt! ;)


Aja nu ska jag fixa nåt o käka till middag! tjaoo!

 
 
Ingen bild

Malin

7 december 2011 20:52

Presenttips till en papps ? :)

jempa

8 december 2011 15:59

ska fixa ett kollage :)

 
Ingen bild

skiman

8 december 2011 12:04

Jag tror att farmor blir överlycklig.

jempa

8 december 2011 15:25

ja jag hoppas de :) Köpte en Dubbel-triss till henne nu så tar det lite längre tid o skrapa också =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 3 dec 17:05

Köpte den här mysiga nattskjortan i flanell idag. Jag och A-C var på stan och det var hon som hittade den, precis min stil åxå ju :) Vi hade det så mysigt på stan! Vi strosade i typ 3 (!!) timmar och tog en fika på Waynes. Provade deras jul-latte,...

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11

Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se