jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Till farmor

Av jempa - 7 december 2011 17:39

Hoppas inte farmor läser min blogg nu ;) Isåfall; FARMOR SLUTA LÄS NU!!!
*tss* ne jag tror inte hon läser detta ;) Får hoppas på det iaf! För jag har köpt det här fina julkortet till henne som jag ska skicka, hon fyller ju år i nästan samma veva också så lite lotter ska jag slänga med också :) Hon blir nog glad!


Köpte dessutom julklapp till David också nu när jag var på stan, känns bra att ha det klart! Har funderat o funderat på vad jag skulle köpa, o äntligen kom jag på vad det fick bli :)

Han har ju lixom inte direkt önskat sig något heller.. eller jo han tjatat om sånt där svett-pannband som han ska ha när han spelar tennis (tänk er Björn Borg -81 så vet ni, haha), men jaha va kul o få ett sånt i julklapp då? äh de får han fixa själv ;)

Fast Federer var rätt snygg i sitt faktiskt... hihi


mm, så nu har jag bara 3 julklappar kvar att köpa...tror jag. Hä gå framåt! ;)


Aja nu ska jag fixa nåt o käka till middag! tjaoo!

 
 
Ingen bild

Malin

7 december 2011 20:52

Presenttips till en papps ? :)

jempa

8 december 2011 15:59

ska fixa ett kollage :)

 
Ingen bild

skiman

8 december 2011 12:04

Jag tror att farmor blir överlycklig.

jempa

8 december 2011 15:25

ja jag hoppas de :) Köpte en Dubbel-triss till henne nu så tar det lite längre tid o skrapa också =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se