jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Till farmor

Av jempa - 7 december 2011 17:39

Hoppas inte farmor läser min blogg nu ;) Isåfall; FARMOR SLUTA LÄS NU!!!
*tss* ne jag tror inte hon läser detta ;) Får hoppas på det iaf! För jag har köpt det här fina julkortet till henne som jag ska skicka, hon fyller ju år i nästan samma veva också så lite lotter ska jag slänga med också :) Hon blir nog glad!


Köpte dessutom julklapp till David också nu när jag var på stan, känns bra att ha det klart! Har funderat o funderat på vad jag skulle köpa, o äntligen kom jag på vad det fick bli :)

Han har ju lixom inte direkt önskat sig något heller.. eller jo han tjatat om sånt där svett-pannband som han ska ha när han spelar tennis (tänk er Björn Borg -81 så vet ni, haha), men jaha va kul o få ett sånt i julklapp då? äh de får han fixa själv ;)

Fast Federer var rätt snygg i sitt faktiskt... hihi


mm, så nu har jag bara 3 julklappar kvar att köpa...tror jag. Hä gå framåt! ;)


Aja nu ska jag fixa nåt o käka till middag! tjaoo!

 
 
Ingen bild

Malin

7 december 2011 20:52

Presenttips till en papps ? :)

jempa

8 december 2011 15:59

ska fixa ett kollage :)

 
Ingen bild

skiman

8 december 2011 12:04

Jag tror att farmor blir överlycklig.

jempa

8 december 2011 15:25

ja jag hoppas de :) Köpte en Dubbel-triss till henne nu så tar det lite längre tid o skrapa också =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - 31 oktober 2022 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se