jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2011

Ridit <3

Av jempa - 3 december 2011 15:55

 


Åh vad jag älskar hästar o ridning! :) Tycker det e så himla mysigt o grejja med dom o bara va i stallet, doftar ju så gott! Har lite funderingar på att köpa islandshäst, vi får se hur det blir med det... :) Vore fruktansvärt roligt! Har ju drömt om en egen häst sedan... 5 års ålder? haha


Jag åkte med Nina o Marie hem inatt efter att Marie varit på spelning (jag o Nina gick ut en sväng på krogen innan! kul, men blev bara en kortis). Så imorse vaknade jag vid 9.50 Tog ut hästarna, slappade lite medans dom åt sin frukost, sen tog vi in dom och fixade varsin häst inför ridningen.

Nina tog Flipper och jag Sydney den här gången också. Hon är så himla fin att ha o göra med! Och när man rider henne räcker det med att använda sätet, behöver knappt använda tyglarna, och hon går så fint och i form! <3

 


Fick skjuts hem, o nu e svärmor här. Ska fixa kaffe åt henne nu :) Har iaf haft en himla mysig dag!


 
 
Ingen bild

Sandy

3 december 2011 18:12

Hej sötis,
Jättemysiga bilder! Könner igen den där känslan, den är underbar. Man kopplar riktigt av när man är i stallet. Tiden bara försvinner! Köp en islänning du.
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 1 juni 17:14


Har ni också kanonväder idag?? Här är det 26 grader, sol och vi njuuter! Detta fina sommar-set från H&M har Jason på sig idag :) ...

Av jempa - Söndag 31 maj 22:04

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Och vädret har verkligen varit på topp! Detta superfina halsband fick jag imorse av David o Jason i morsdagspresent! SÅ FINT!! Jag älskar det! :) Sen gjorde jag mig i ordning för att hämta upp syrran o...

Av jempa - Fredag 29 maj 20:04


Älskar Jasses nya tröja! Tycker den är skitsnygg :) 100 kr på Lager 157 ...

Av jempa - Fredag 29 maj 10:40


Jag håller på o förbereder Jasons bad nu, medans han sover. Så när han vaknar blir det lunch o sen bad :) Har startat dagens andra tvättmaskin för dagen också, skönt! Man älskar ju när man kan få igen tvättkorgens lock, hehe Ställde ut torkstäl...

Av jempa - Torsdag 28 maj 20:41


Det har blivit såå grönt och härligt ute! Det är verkligen sommar nu! Det är ändå så svårt att ta in, fast den kommer varje år o man blir alltid lika överrumplad, haha *wierdos* :) Men som man längtar efter denna tid, bästa tiden på året! Idag ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se