jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2011

Ridit <3

Av jempa - 3 december 2011 15:55

 


Åh vad jag älskar hästar o ridning! :) Tycker det e så himla mysigt o grejja med dom o bara va i stallet, doftar ju så gott! Har lite funderingar på att köpa islandshäst, vi får se hur det blir med det... :) Vore fruktansvärt roligt! Har ju drömt om en egen häst sedan... 5 års ålder? haha


Jag åkte med Nina o Marie hem inatt efter att Marie varit på spelning (jag o Nina gick ut en sväng på krogen innan! kul, men blev bara en kortis). Så imorse vaknade jag vid 9.50 Tog ut hästarna, slappade lite medans dom åt sin frukost, sen tog vi in dom och fixade varsin häst inför ridningen.

Nina tog Flipper och jag Sydney den här gången också. Hon är så himla fin att ha o göra med! Och när man rider henne räcker det med att använda sätet, behöver knappt använda tyglarna, och hon går så fint och i form! <3

 


Fick skjuts hem, o nu e svärmor här. Ska fixa kaffe åt henne nu :) Har iaf haft en himla mysig dag!


 
 
Ingen bild

Sandy

3 december 2011 18:12

Hej sötis,
Jättemysiga bilder! Könner igen den där känslan, den är underbar. Man kopplar riktigt av när man är i stallet. Tiden bara försvinner! Köp en islänning du.
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:24


Slitna jeans med avtagbara hängslen, 99kr (ord 199kr)! H&M! Så tuffa! Klick-klick :) ...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:19


Imorse när vi vaknade, kring 9.30 (japp! True story! Dock käkar han alltid kring 06-07 men sen somnar vi om) så såg jag att solen sken. Underbaaart! Hela dagen blir aå mycket bättre när den börjar med solsken :) Så vi åt frukost och gjorde oss re...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se