jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2011

Ridit <3

Av jempa - 3 december 2011 15:55

 


Åh vad jag älskar hästar o ridning! :) Tycker det e så himla mysigt o grejja med dom o bara va i stallet, doftar ju så gott! Har lite funderingar på att köpa islandshäst, vi får se hur det blir med det... :) Vore fruktansvärt roligt! Har ju drömt om en egen häst sedan... 5 års ålder? haha


Jag åkte med Nina o Marie hem inatt efter att Marie varit på spelning (jag o Nina gick ut en sväng på krogen innan! kul, men blev bara en kortis). Så imorse vaknade jag vid 9.50 Tog ut hästarna, slappade lite medans dom åt sin frukost, sen tog vi in dom och fixade varsin häst inför ridningen.

Nina tog Flipper och jag Sydney den här gången också. Hon är så himla fin att ha o göra med! Och när man rider henne räcker det med att använda sätet, behöver knappt använda tyglarna, och hon går så fint och i form! <3

 


Fick skjuts hem, o nu e svärmor här. Ska fixa kaffe åt henne nu :) Har iaf haft en himla mysig dag!


 
 
Ingen bild

Sandy

3 december 2011 18:12

Hej sötis,
Jättemysiga bilder! Könner igen den där känslan, den är underbar. Man kopplar riktigt av när man är i stallet. Tiden bara försvinner! Köp en islänning du.
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - 31 oktober 2022 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se