jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2011

Av jempa - 4 november 2011 15:24

         

Jag och Flipper Augusti förra året.

 

Har tagit en dusch nu och ska packa det sista, sen åker jag till Lillström och njuter av skogsdoften, djuren, nyplockade ägg till frukosten, mockning och förhoppningsvis hinner vi med en ridtur innan jag ska hem till stan igen. *älskar landet*


Ha en skön fredagkväll nu allihop!

Av jempa - 3 november 2011 20:00

 

Nu börjar den här sköna serien igen. Japp, NU på kanal5! Hepp hepp!

Av jempa - 3 november 2011 19:14


Var o köpte den här hårfärgen förut. Eftersom mitt hår har lite skiftningar i grönt (jupp, vanligt att det blir så när man går från blond till brunett) så har jag nu skaffat en kopparfärg, dvs en färg som innehåller lite rött. Det röda tar nämligen bort dom gröna tonerna. Så i helgen hoppas vi på en bättre hårfärg =)


Imorgon ska jag följa med sis hem. Trevligt! Stannar där tills på Lördag då Marie ska spela på Medvind så då åker jag med dom in till stan igen. Så imorgonkväll får syrran hjälpa mig med hårfärgningen också, blir ju bra det.

Så nu ska jag packa min weekendbag :)Av jempa - 2 november 2011 20:30


haha, jag tappade helt bort ordet "skäggstubb" häromkvällen, och fick för mig att det hette "skäggstump", tyckte det kändes aningens fel.. men ändå inte. Tills David sa att det hette "skäggstubb", JU såklart! haha =)

Av jempa - 2 november 2011 16:18

 

Det e skitsvårt att få till snygga löv o hjärtan i latten! Men som ni ser här så har jag försökt få till ett hjärta, gick hyffsat iaf. Övning ger färdighet! Men har man riktig latte-mjölk så blir det nog ännu bättre, än mellanmjölken.


För om man har en kaffemaskin hemma så tycker jag nog att man ska kunna fixa både löv o hjärtan i latten ;) Eller hur?! Tror dock det kan vara lättare att få till något snyggt i bredare koppar..  typ cappucino-koppar.

Aja, snart kommer syrran o då ska jag försöka få till ännu ett hjärta!

Av jempa - 2 november 2011 15:08

Morsning korsning! =)


Onsdag idag, o vet ni, jag trodde jag hade tvättning idag, har ju halvstressat hem så jag ska kunna börja i tid, men så ser jag i kalendern i mobilen att det är ju IMORGON! Snacka om lycka, haha :D Fast så mycket tvätt är det faktiskt inte den här gången, var ju inte så länge sedan jag tvättade sist.

Så nu ska jag ta tag i disken istället. Sis kommer snart, vi ska dricka lite kaffe o surra tror jag, kan hända att det blir en snabbtur på stan också innan hennes buss går.


 

Av jempa - 1 november 2011 16:18

 

När jag kom hem la jag mig i zappade lite innan jag skulle börja med maten, o vet ni, då är det Pippi på rymmen, på tv4film! Snacka om mys! haha :) Älskar alla Astrid Lindgrens filmer! Speciellt när det var länge sedan man såg någon sist.

Men nu e David hemma på "lunch" så nu blir det mat!


Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se