jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

It's me and the gåband!

Av jempa - 21 september 2011 16:18

 

Tjeeenare mannen! ;) Som Ove skulle sagt.


Har precis tagit en pw/löptur på mitt gåband. Var faktiskt några dagar sedan sist *fy skäms på mig* så jag tog mig i kragen. Började dock med att dammsuga här hemma, och sedan hoppade jag upp på bandet.

Tittade på Jon&Kate plus eight på TLC-kanalen medans jag gick, snacka om att tiden går snabbare när man har något roligt att titta på =)


Så nu sitter jag här nyduschad o bloggar.

Tävlingen på Apollo går lite trögt, ligger fortfarande trea och det e två dagar kvar sen avslutas tävlingen.

MEN om jag fortfarande håller mig kvar på 3e plats så vinner jag ju faktiskt 5000 kr i resecheckar!! Hur fantastiskt bra är inte det då?! Så jag e nöjd oavsett tvåa eller trea :)

Men ni som endå e sega och inte har röstat, gör det HÄR.

Min bild ÄR ju snyggast så den är värd en bättre placering! :)


Nu ska jag fundera ut vad man ska äta till middag... David jobbar ju kväll idag så jag blir ensam. Om han inte kommer hem på "lunchen" o vill käka förstås.. hm tror jag ska ringa o höra med han, eller om han kanske har flirtat med matpersonalen så dom bjuder han på kantarellsoppa.. igen!

;)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se