jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

It's me and the gåband!

Av jempa - 21 september 2011 16:18

 

Tjeeenare mannen! ;) Som Ove skulle sagt.


Har precis tagit en pw/löptur på mitt gåband. Var faktiskt några dagar sedan sist *fy skäms på mig* så jag tog mig i kragen. Började dock med att dammsuga här hemma, och sedan hoppade jag upp på bandet.

Tittade på Jon&Kate plus eight på TLC-kanalen medans jag gick, snacka om att tiden går snabbare när man har något roligt att titta på =)


Så nu sitter jag här nyduschad o bloggar.

Tävlingen på Apollo går lite trögt, ligger fortfarande trea och det e två dagar kvar sen avslutas tävlingen.

MEN om jag fortfarande håller mig kvar på 3e plats så vinner jag ju faktiskt 5000 kr i resecheckar!! Hur fantastiskt bra är inte det då?! Så jag e nöjd oavsett tvåa eller trea :)

Men ni som endå e sega och inte har röstat, gör det HÄR.

Min bild ÄR ju snyggast så den är värd en bättre placering! :)


Nu ska jag fundera ut vad man ska äta till middag... David jobbar ju kväll idag så jag blir ensam. Om han inte kommer hem på "lunchen" o vill käka förstås.. hm tror jag ska ringa o höra med han, eller om han kanske har flirtat med matpersonalen så dom bjuder han på kantarellsoppa.. igen!

;)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se