jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

It's me and the gåband!

Av jempa - 21 september 2011 16:18

 

Tjeeenare mannen! ;) Som Ove skulle sagt.


Har precis tagit en pw/löptur på mitt gåband. Var faktiskt några dagar sedan sist *fy skäms på mig* så jag tog mig i kragen. Började dock med att dammsuga här hemma, och sedan hoppade jag upp på bandet.

Tittade på Jon&Kate plus eight på TLC-kanalen medans jag gick, snacka om att tiden går snabbare när man har något roligt att titta på =)


Så nu sitter jag här nyduschad o bloggar.

Tävlingen på Apollo går lite trögt, ligger fortfarande trea och det e två dagar kvar sen avslutas tävlingen.

MEN om jag fortfarande håller mig kvar på 3e plats så vinner jag ju faktiskt 5000 kr i resecheckar!! Hur fantastiskt bra är inte det då?! Så jag e nöjd oavsett tvåa eller trea :)

Men ni som endå e sega och inte har röstat, gör det HÄR.

Min bild ÄR ju snyggast så den är värd en bättre placering! :)


Nu ska jag fundera ut vad man ska äta till middag... David jobbar ju kväll idag så jag blir ensam. Om han inte kommer hem på "lunchen" o vill käka förstås.. hm tror jag ska ringa o höra med han, eller om han kanske har flirtat med matpersonalen så dom bjuder han på kantarellsoppa.. igen!

;)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 22 juni 19:18

Glad Midsommar på er, i efterskott! Vi firade ute i Kolsta med min syster och vänner, riktigt trevligt hade vi! Men vi åkte hem rätt tidigt, det kändes bäst så med Jason o så :) Min svärmor hade gjort en sån fin blomsterkrans till Jason, passa...

Av jempa - Torsdag 20 juni 20:43


Nike air max 90 alltså! Dom är fortfarande så feta tycker jag! Beställde dessa från Jdsports, o eftersom jag har stl 37 så kunde jag beställa dessa från junior-avdelningen (upp till stl 39 där) för 400 kr billigare än dam-avdelningen, sjukt ändå j...

Av jempa - Torsdag 20 juni 00:13

I lördags var vi på Norrlandskällaren och firade pappa som fyllt år. Det blev Jasons första restaurangbesök (iofs åt vi lunchbuffe på Great Eastern för två veckor sedan kom jag på nu). Det gick bra! Han smågnällde bara men sen somnade han :) mysprop...

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se