jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 september 2011

Lunch!

Av jempa - 20 september 2011 11:28

  Rösta på Underbara Dubai City! <3


Hej på er!


Har precis ätit min mindre goda matlåda; pasta (snäckor) och torra köttbullar.. usch det var inge vidare. Mycket godare om man har vanliga makaroner, o dessutom godare med falukorv. Menmen, man ska va glad att man kan äta sig mätt iaf :)


Har fått in en del röster på tävlingen, så himla gulliga ni är som hjälper mig! <3 Men behöver fler röster för att komma ikapp på tvåan, så har ni inte redan röstat, bah gör det här:


Och det e Underbara Dubai City ni ska rösta på :)


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe!

Kram på er! 
 
Ingen bild

Kiss

20 september 2011 20:09

Jag har lånat bilden av dig och tipsar i min blogg om att rösta på den, hoppas det är okej ;)

 
Kristina

Kristina

20 september 2011 20:09

*gah* jag som skickade förra kommentaren...

http://kissegirl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se