jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 september 2011

Lunch!

Av jempa - 20 september 2011 11:28

  Rösta på Underbara Dubai City! <3


Hej på er!


Har precis ätit min mindre goda matlåda; pasta (snäckor) och torra köttbullar.. usch det var inge vidare. Mycket godare om man har vanliga makaroner, o dessutom godare med falukorv. Menmen, man ska va glad att man kan äta sig mätt iaf :)


Har fått in en del röster på tävlingen, så himla gulliga ni är som hjälper mig! <3 Men behöver fler röster för att komma ikapp på tvåan, så har ni inte redan röstat, bah gör det här:


Och det e Underbara Dubai City ni ska rösta på :)


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe!

Kram på er! 
 
Ingen bild

Kiss

20 september 2011 20:09

Jag har lånat bilden av dig och tipsar i min blogg om att rösta på den, hoppas det är okej ;)

 
Kristina

Kristina

20 september 2011 20:09

*gah* jag som skickade förra kommentaren...

http://kissegirl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 22 juni 19:18

Glad Midsommar på er, i efterskott! Vi firade ute i Kolsta med min syster och vänner, riktigt trevligt hade vi! Men vi åkte hem rätt tidigt, det kändes bäst så med Jason o så :) Min svärmor hade gjort en sån fin blomsterkrans till Jason, passa...

Av jempa - Torsdag 20 juni 20:43


Nike air max 90 alltså! Dom är fortfarande så feta tycker jag! Beställde dessa från Jdsports, o eftersom jag har stl 37 så kunde jag beställa dessa från junior-avdelningen (upp till stl 39 där) för 400 kr billigare än dam-avdelningen, sjukt ändå j...

Av jempa - Torsdag 20 juni 00:13

I lördags var vi på Norrlandskällaren och firade pappa som fyllt år. Det blev Jasons första restaurangbesök (iofs åt vi lunchbuffe på Great Eastern för två veckor sedan kom jag på nu). Det gick bra! Han smågnällde bara men sen somnade han :) mysprop...

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se