jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

regn!

Av jempa - 19 september 2011 15:12

 

såhär såg jag ut när jag kom hem från jobbet, dyngsur! Och jag hade t.o.m blivit blöt på tröjan! Gått igenom hela jackan lixom..najs! Iofs inte världens bästa jacka, men endå en höstjacka.

Man tycker verkligen synd om sig själv när man får cykla i spöregn, men nästan så att man skäms lite också.. typ alla i bilarna tänker " men vad smart hon e då som e ute o cyklar i det här ovädret! MOHAHA". Typ! :)


Aja, som tur var så hade jag iallafall en tubhalsduk så jag kunde vira den nå varv runt halsen och även dra den över huvudet, ganska fashion men även praktiskt mot regn :)


Nu är det mysdress on! Och sen tänker jag inte gå ut något mer idag! Film o mys kanske den här måndagskvällen får bestå av.

Och ja just det, Svenska Hollywoodfruarna kan man inte missa! ;)

 
 
Ingen bild

skiman

19 september 2011 17:02

Ja nu börjar det likna nåt.

 
Ingen bild

Mami

19 september 2011 17:06

Du måste köpa dig ett regnställ..........:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 25 feb 21:39

Nu så, äntligen har vi fått upp tavellisten. Tycker alltid det är lite smått ångestframkallande när man ska borra i väggen och det ABSOLUT inte får bli fel. Men det blev bra! Tur! Haha :) Beställt nya posters från Desenio tidigare, så dessa t...

Av jempa - Måndag 24 feb 23:30

Jag har länge fastnat för Polarn o Pyrets grå/vitrandiga plagg, det är så himla fint! Der ser så "mjukt" o bebisgosigt ut på nå vis! Så nu beställde jag denna mössa till Jason (ja, jag kollade faktiskt på Tradera först men där fanns ingen, haha), n...

Av jempa - Söndag 23 feb 23:01


Tradera alltså, att jag inte tänkt på det innan! Finns ju såklart massa fina o fräscha bebisplagg där! Sjukt bra ju, speciellt den här tiden i början när barnet växer så det knakar o vips är han 3 storlekar större typ :) Så här ovan ser ni v...

Av jempa - Fredag 21 feb 21:22


Sån härlig dag! Solen har visat sig en hel del idag och det har varit lite vårkänsla i luften! Älskar att man nu på promenaderna kan höra fåglarna kvittra och vatten droppar från taken! Jason och jag klev upp vid 09.30 idag, såå skönt!! Det va...

Av jempa - Onsdag 19 feb 11:19


Vi är fortfarande på jakt efter ett soffbord, just nu har vi bara två ostabila sidobord som får fungera som soffbord, men nu när Jason börjar dra sig upp vid möbler så är det verkligen inte säkert. Vi sålde vårt förra soffbord innan vi flyttade,...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se