jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 17 september 2011

Testpilot! :)

Av jempa - 17 september 2011 18:41

   

Hade fått en avi hemskickad för några dagar sedan, och jag hade ingen aning om vad det kunde vara i paketet.

Men nu visar det sig att jag har blivit utvald som testpilot för Sunsilk och Sofis Mode för att testa detta schampo och balsam i 2 veckor och sedan svara på några frågor. Kul! Dessutom blev det precis det schampot som jag behöver; ger fint och skandinaviskt hår extra volym.

Perfa! Jag gillar dessutom Sunsilk så jag hoppas o tror på bra resultat!


 
 
Emme

Emme

17 september 2011 18:43

Gud vad kul. ^^

http://emmeis98.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

sväris

17 september 2011 20:08

Vad roligt

 
Ingen bild

Sandy

18 september 2011 12:09

Skoj :-)

 
Tinaz

Tinaz

28 september 2011 17:56

Jag är också testpilotför sunsilk och är riktigt nöjd med båda schampo och balsam.

http://tinaz.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Av jempa - Lördag 8 feb 21:13

Jag bloggade om denna dress för ett tag sedan, o igår när jag var på stan så köpte jag den. Älskar den gula nyansen! Har slutat köpa bodys nu till Jason, sorgligt faktiskt! Min lilla bebis blir stor! Men han är så himla rörlig och vill sällan l...

Av jempa - Torsdag 6 feb 21:50


Idag beställde jag denna filt och den flätade kudden från Jotex. Ska ljusa upp lite i soffan tänkte jag. Ska ta undan päls-pläden och den blåa filten som vi har i soffan nu, o dit med dessa ljusa textilier istället så blir det lite vårigare :) T...

Av jempa - Onsdag 5 feb 20:31

Mamma fyller år idag så vi var där o hälsade på, så mysigt! Vi fick lchf-middag: kycklinggratäng med blomkål, jevulskt gott vare! Och sen tårta, såklart, till efterrätt! Yummie! Jason tyckte också om att hälsa på hos mormor o morfar, så mycket att...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se