jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 17 september 2011

Testpilot! :)

Av jempa - 17 september 2011 18:41

   

Hade fått en avi hemskickad för några dagar sedan, och jag hade ingen aning om vad det kunde vara i paketet.

Men nu visar det sig att jag har blivit utvald som testpilot för Sunsilk och Sofis Mode för att testa detta schampo och balsam i 2 veckor och sedan svara på några frågor. Kul! Dessutom blev det precis det schampot som jag behöver; ger fint och skandinaviskt hår extra volym.

Perfa! Jag gillar dessutom Sunsilk så jag hoppas o tror på bra resultat!


 
 
Emme

Emme

17 september 2011 18:43

Gud vad kul. ^^

http://emmeis98.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

sväris

17 september 2011 20:08

Vad roligt

 
Ingen bild

Sandy

18 september 2011 12:09

Skoj :-)

 
Tinaz

Tinaz

28 september 2011 17:56

Jag är också testpilotför sunsilk och är riktigt nöjd med båda schampo och balsam.

http://tinaz.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 12 okt 20:31

Vi drog iväg en beställning till H&M förut med plagg till Jason. Gillar ljusa färger på hans kläder nu, tycker han e så fin i beige o vitt! Hittade även en del fint på rean, den söta västen och jackan t.ex! Så dom beställde jag i lämpliga storleka...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:57


Jag vet inte, skrev jag om stolarna jag beställde från Jotex? Jo, jag tror det. Iallafall, vi är jättenöjda med dom! Så mycket skönare och stabilare än vad jag trodde dom skulle vara. Häromdagen beställde jag även en vas därifrån som ska stå i...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:50


Jag äääälskar printet med kaninerna, så sött! Känns som just detta set tar slut fort men denna gång han jag haffa det sista paret, i just Jasons storlek också så det var perfekt! Han kommer va så gullig i dessa tror jag! Gillar verkligen Kappahls ...

Av jempa - Tisdag 8 okt 22:32

Idag var jag in på HM Home för att köpa kuddfodral. Men alltså, det är så mycket fint i den butiken! Alltid också! Men jag höll mina fingrar i styr o köpte det jag var ute efter, kuddfodral. Jag fastnade direkt för detta kuddfodral med tofsar, ...

Av jempa - Söndag 6 okt 21:29


Igår började Jason lägga märke till sina fötter, sötfisen! Han har ju noterat dom förut men nu är han verkligen intresserad och börjar ta på dom o så :) Det är verkligen en rolig tid nu, man märker hans framsteg varje dag! ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se