jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Onsdag

Av jempa - 14 september 2011 20:20

 

Nu har jag äntligen fått tag på Montazamis läppstift :) Det ger en riktigt fin färg!


Har träffat Therese idag efter jobbet, vi gick o hämtade biobiljetter och så åkte vi ut till BC för att bl.a jag skulle köpa läppstiftet :)


Kom hem, fixade äggmackor (gott!) o sen kom svärmor på besök, vi fikade lite och surra skit :) Trevligt!


Nu är det Bonde söker fru o reklamen e slut så det får inte bli något längre inlägg tyvärr.


Ah just de, vi la vårat första bud idag, på huset vi kikat på. Tyvärr så är det många fler än oss som också e intresserade så det verkar dra iväg rätt bra i pris :/ Tråkigt., Vi ledde budgivningen i typ 30 minuter.

Men e ba o fortsätta leta!


 
 
Ingen bild

acca

14 september 2011 20:34

men de kanske ger sig snart så får ni det, vad var de för hus!?!? *spännande*

jempa

14 september 2011 21:23

vill inte lägga ut det här, men vinner vi inte så e de ju oväsentligt.. känns som att det kommer dra iväg i pris :(

 
Nicola

Nicola

14 september 2011 21:17

Oh! Då måste jag dit och kika på läppstiftet :)

http://blogg.st.nu/nicolastewart

 
helen

helen

14 september 2011 22:42

men varför ska ni köpa hus?
ni bor ju hur grymt som helst :D

http://helly.nu

jempa

15 september 2011 05:49

haha ja jag vet, kommer bli svårt o släppa den här lägenheten. Men både jag o David VILL bo i hus. Och det här är en hyresrätt så man kan inte fixa o grejja med den som man vill direkt heller. Ne hus ska de va :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se