jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Onsdag

Av jempa - 14 september 2011 20:20

 

Nu har jag äntligen fått tag på Montazamis läppstift :) Det ger en riktigt fin färg!


Har träffat Therese idag efter jobbet, vi gick o hämtade biobiljetter och så åkte vi ut till BC för att bl.a jag skulle köpa läppstiftet :)


Kom hem, fixade äggmackor (gott!) o sen kom svärmor på besök, vi fikade lite och surra skit :) Trevligt!


Nu är det Bonde söker fru o reklamen e slut så det får inte bli något längre inlägg tyvärr.


Ah just de, vi la vårat första bud idag, på huset vi kikat på. Tyvärr så är det många fler än oss som också e intresserade så det verkar dra iväg rätt bra i pris :/ Tråkigt., Vi ledde budgivningen i typ 30 minuter.

Men e ba o fortsätta leta!


 
 
Ingen bild

acca

14 september 2011 20:34

men de kanske ger sig snart så får ni det, vad var de för hus!?!? *spännande*

jempa

14 september 2011 21:23

vill inte lägga ut det här, men vinner vi inte så e de ju oväsentligt.. känns som att det kommer dra iväg i pris :(

 
Nicola

Nicola

14 september 2011 21:17

Oh! Då måste jag dit och kika på läppstiftet :)

http://blogg.st.nu/nicolastewart

 
helen

helen

14 september 2011 22:42

men varför ska ni köpa hus?
ni bor ju hur grymt som helst :D

http://helly.nu

jempa

15 september 2011 05:49

haha ja jag vet, kommer bli svårt o släppa den här lägenheten. Men både jag o David VILL bo i hus. Och det här är en hyresrätt så man kan inte fixa o grejja med den som man vill direkt heller. Ne hus ska de va :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se