jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 september 2011

Regnigt!

Av jempa - 9 september 2011 18:38

Jag blev såhär blöt i håret vid ungefär 5 sekunders vistelse utanför paraplyet. 


Det började TOKREGNA så himla mycket under själva visningen att det till slut började forsa vatten längs gatorna! Helt sjukt! Osäker på om jag någonsin sett det regna så kraftigt någongång! Men själva visningen gick bra, förutom att man inte kunde kolla in tomten speciellt noga, pga regnet.. vi ska känna efter lite nu så får vi se sen hur vi ska göra! Det var iaf myycket folk där..


Himla synd att jag fönade och plattade håret innan vi drog iväg, känns lite som bortkastad tid nu såhär efteråt, hehe, om ni förstår? =)


 

Simba hade lill-tungan ute idag! haha så himla gullig! Lite dålig bild bara..

 
 
helen

helen

10 september 2011 12:13

haha älskar bilden,
du ser helt förstörd ut :(

http://helly.nu

jempa

10 september 2011 15:18

haha jag var helt förstörd :D så jobbigt när man för en gång skull (typ) lägger ner tid på håret. o så e de helt förgäves.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se