jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2011

mot skogen!

Av jempa - 19 augusti 2011 15:47

  hihi, gammal bild, den har egentligen ingenting med inlägget att göra, tänkte att det var passande med skogen bara :)


Tjilivippen på er! Som Nisse Karlsson skulle sagt! ;)

Fredag då, exakt hur skönt?! ;) Ska strax möta sis sen tar vi bussen till skogen där jag ska vara tills imorgon. Eller imorgon ska vi ju på hundutställning o sen efter den får jag skjuts hem. Men iaf, ska sova över där hos dom. Har packat ner det sista nu och tänkte att jag skulle hinna dra ett blogginlägg innan det e dags att röra sig ner mot bussen.


oh nu ringer hon! Dags att kila!

Kramisar!


 
 
Ingen bild

Sandy

19 augusti 2011 18:45

Ha det så mysigt. Pussa hästarna från mig.
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se