jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2011

Drakfestival och prideparad

Av jempa - 13 augusti 2011 10:06

 

Gomorron allesammans!


I helgen är det Drakfestival här i stan, det e massa rodd-tävlingar o sånt där, folk klär ut sig och så tävlas det gruppvis mot varandra. Standard är väl att antingen vinner Poliserna, eller Brandmännen. Konstigt eftersom dom alltid ska va så biffiga.. =)


Och så är det Pridefestival nere i hamnen, Marie skulle spela där klockan 12 så måste dit o kika lite :) Pizzabuffé o grejjer ska det finnas också för dom som vill svåla. Sen är det parad in till stan. Så det e lite happenings här just nu. Tivoli o grejjer å.


Katterna e fortfarande kvar, o imorse när jag åt frukost rev dom ner en blomkruka :( kan man inte ha blommor eller nåt framme när man har katt?? Har fått plockat undan en massa grejjer, mattor osv. Lika bra det =)


Ne, om man skulle börja klä på sig kanske, ska ju snart ner till Hamnen och kolla =)


Ha en bra Lördag allihop!

 
 
Ingen bild

Sandy

13 augusti 2011 11:33

Ha en mysig dag gumman!
Puss!

jempa

13 augusti 2011 11:39

Tack! Du med!
Puss

 
Ingen bild

susanne d

14 augusti 2011 23:06

näää...inga grejer framme när man har INNE katter!

jempa

15 augusti 2011 05:46

ne tydligt det.. :/ fick plocka undan typ alla mattor med mera. tråkigt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 15 aug 11:22


Fick en helårsprenumeration av tidningen Mama av finaste o bästa Sandra i födelsedagspresent! Så snällt! För några dagar sen fick jag det första numret och det är inte förrän nu jag får tid att sätta mig ner i soffan med en kopp kaffe och läsa den....

Av jempa - Måndag 12 aug 17:50


Idag är der exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten! Så kul att det börjar närma sig! Idag var vi o kikade på en visningslägenhet som OBOS fixat för att visa upp till eventuella köpare (det finns några lägenheter kvar till s...

Av jempa - Söndag 11 aug 22:04

Haft en sån bra söndag! Hunnit med en del: - Köpt en höstlig tröja på stan - Sålt mina Hunter-stövlar - Tvättat - Haft svärisarna här på besök - Gjort nyttiga och jättegoda chokladbollar - Ätit Bastard Burger-burgare :P - Gått en kvällsprom...

Av jempa - Lördag 10 aug 09:30

Vi hann både äta och fika massa gott, mwn även lite shopping såklart! En Calvin Klein-klänning till mig o massa fint till Jason från HM. Var in på Zara o kikade deras bebisutbud åxå men blev lite besviken, hittade inget alls där. Däremot blev d...

Av jempa - Onsdag 7 aug 08:56

Nu är jag och mamma på väg till Uppsala för lite shopping, mys och förhoppningsvis äta gott :) en liten semestertripp över dagen bara. Känns skönt att få ha lite tid för sig själv faktiskt, 3 månader sen sist ju :) men saknar redan Jason! Han var ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se