jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2011

Drakfestival och prideparad

Av jempa - 13 augusti 2011 10:06

 

Gomorron allesammans!


I helgen är det Drakfestival här i stan, det e massa rodd-tävlingar o sånt där, folk klär ut sig och så tävlas det gruppvis mot varandra. Standard är väl att antingen vinner Poliserna, eller Brandmännen. Konstigt eftersom dom alltid ska va så biffiga.. =)


Och så är det Pridefestival nere i hamnen, Marie skulle spela där klockan 12 så måste dit o kika lite :) Pizzabuffé o grejjer ska det finnas också för dom som vill svåla. Sen är det parad in till stan. Så det e lite happenings här just nu. Tivoli o grejjer å.


Katterna e fortfarande kvar, o imorse när jag åt frukost rev dom ner en blomkruka :( kan man inte ha blommor eller nåt framme när man har katt?? Har fått plockat undan en massa grejjer, mattor osv. Lika bra det =)


Ne, om man skulle börja klä på sig kanske, ska ju snart ner till Hamnen och kolla =)


Ha en bra Lördag allihop!

 
 
Ingen bild

Sandy

13 augusti 2011 11:33

Ha en mysig dag gumman!
Puss!

jempa

13 augusti 2011 11:39

Tack! Du med!
Puss

 
Ingen bild

susanne d

14 augusti 2011 23:06

näää...inga grejer framme när man har INNE katter!

jempa

15 augusti 2011 05:46

ne tydligt det.. :/ fick plocka undan typ alla mattor med mera. tråkigt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 13 dec 20:12

Glad Lucia till er alla mina fina läsare! Hoppas eran fredag har varit tiptop och att ni kanske hade turen att se Lucia! Ha en skön helg! ...

Av jempa - Fredag 6 dec 19:47

Hur söt är inte Jason när han sitter där i sittdelen?! Lillhjärtat, taggad på promenad :) Invigde dojorna från H&M på dagens prommis, dom funkade mycket bra, fick inte ens skoskav ;) o då var vi ändå ute o gick i 1,5 timma. Vi har ju Linas M...

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se