jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2011

saknad? :)

Av jempa - 10 augusti 2011 15:47

           


Tror några småttingar har saknat mig idag, herregud vad tjusiga dom är! Den ena t.o.m dregglar! *gulli!* :)


Dom har varit så snälla! :) Men imorse strax innan min klocka skulle ringa så tyckte jag att jag vaknade till av någon "duns" av nåt slag, men när man sover o vaknar till av något ljud så är man inte riktigt säker på om man hört rätt. Så jag somnade vidare dom få minutarna som var kvar innan jag skulle upp. Men jodå jag hade hört en duns, den lilla vasen som stog på matbordet hade rasat, så det var lite vatten att torka upp men annars gick de bra :) Den gick ju inte sönder eller så.


Ah, nu ska vi börja med maten tills David kommer hem. Korv o makaroner! Ska bli riktigt gott faktiskt, var så länge sedan jag åt de! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se