jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juni 2011

Coconut Dream

Av jempa - 11 juni 2011 17:13

 

Idag har vi legat uppe hos Davids föräldrar o stekt oss hela dagen. Det har varit en underbar värme även idag! SOOOL och runt 27 grader. *love it!*


På vägen hem köpte jag ännu en ny LOKA-sort; Coconut Dream. Hmm, jag gillar kokos på body lotion och sådär. Men inte att dricka :/ Den var inge vidare.. Så den kan ni skippa om ni vill slippa känslan av att dricka Coconut Body Butter.. Men själva flaskan var ju snygg iaf! Alltid nåt =)


När vi kom ner på stan gick vi o köpte oss varsin mjukglass och åt den vid ån, härligt! Nu är vi hemma igen efter X antal timmar utomhus i solen. Ganska skönt att vara inomhus kan jag känna.. :)

 
 
Ingen bild

Sandy

11 juni 2011 18:23

Vad mysigt! Du har fått mycket färg :-)
Vi hängde på landet idag o ikväll tänkte vi se Baksmällan 2.
Puss

jempa

11 juni 2011 19:15

Låter som att ni får en mysig dag! :) Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se