jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Måndag

Av jempa - 14 mars 2011 15:42

Hej på er!


Måndag igen dårå, jag behöver inte äns nämna att helgen gick fort va..? Det vet vi alla att den gör vid det här laget.. *suck*


Jag känner verkligen att jag skulle må bra av lite semester nu! Typ en vecka eller så! Åh det skulle vara så skönt! Men jag får nog vara glad att jag o David ska till Åre om typ 2 veckor. Då blir jag ledig en dag iaf.. *alltid nåt* Vi åker nämligen på torsdagkväll. Så fredagen har jag tagit ledigt. Funderar på att ta ut komp halva torsdagen, kan vara skönt att slippa stressa hem och skynda till tåget som går vid 16.30 tror jag det var. Mm, får se hur jag gör!


Nu ska jag käka lite middag, blir nog musli eller nåt sånt enkelt eftersom David jobbar kväll idag.. inge roligt att göra mat bara till sig sjäälv :/


Kram på er!

 
 
Ingen bild

Sandy

14 mars 2011 16:59

Hej sötis,
Jag håller med dig om att helgen går alldeles för fort. Jag sitter och pluggar ekonomi nu men boken får mig mest att vilja somna :-) Saknar dig!
Puss

jempa

14 mars 2011 17:10

Duktig du är som pluggar! :)

Saknar dig med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Av jempa - Söndag 26 maj 23:32

Finaste Jason! Tänk att jag fick äran att bli din Mamma! Fantastiskt! Jag älskar dig! Firar alltså min första Morsdag idag, maxat! :) Vi gick en sväng på stan alla tre förut idag, köpte en sån där "Min första bok" där man skriver ner roliga hände...

Av jempa - Söndag 19 maj 14:23

Vi bara myser vidare i bebisbubblan! Han är ju så fin och det pirrar i magen varje gång jag kollar på honom! Ungefär samma känslor som när man är kär :) Fina Jason! Vad vi har väntat på dig! ...

Av jempa - Lördag 18 maj 10:22

Dessa bilder togs i vecka 37, den 27/4, 3 dagar innan vattnet gick. Och vilken tur att jag jobbade halvdag den dagen (30/4)! Annars hade vattnet gått på jobbet :D för det var nämligen kl 16. Jag låg i soffan o chilla efter att ha smällt i mig k...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se