jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Måndag

Av jempa - 14 mars 2011 15:42

Hej på er!


Måndag igen dårå, jag behöver inte äns nämna att helgen gick fort va..? Det vet vi alla att den gör vid det här laget.. *suck*


Jag känner verkligen att jag skulle må bra av lite semester nu! Typ en vecka eller så! Åh det skulle vara så skönt! Men jag får nog vara glad att jag o David ska till Åre om typ 2 veckor. Då blir jag ledig en dag iaf.. *alltid nåt* Vi åker nämligen på torsdagkväll. Så fredagen har jag tagit ledigt. Funderar på att ta ut komp halva torsdagen, kan vara skönt att slippa stressa hem och skynda till tåget som går vid 16.30 tror jag det var. Mm, får se hur jag gör!


Nu ska jag käka lite middag, blir nog musli eller nåt sånt enkelt eftersom David jobbar kväll idag.. inge roligt att göra mat bara till sig sjäälv :/


Kram på er!

 
 
Ingen bild

Sandy

14 mars 2011 16:59

Hej sötis,
Jag håller med dig om att helgen går alldeles för fort. Jag sitter och pluggar ekonomi nu men boken får mig mest att vilja somna :-) Saknar dig!
Puss

jempa

14 mars 2011 17:10

Duktig du är som pluggar! :)

Saknar dig med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se