jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Massa, massa fint från ZARA!

Av jempa - 13 mars 2011 19:34

David hittade en snygg trenchcoat från ZARA som han ska beställa, självklart hade jag inga problem med att hitta något jag heller, så ett par schyssta jeans hamnade även i hans "shoppingbag" *ops* ;)


 

 

Han kommer vara så snygg i den!


Sen hittade jag även mycket, mycket annat fint! Både till killar och tjejer. Åh vad jag saknar ZARA här i stan!


 

Skiiiitsnygga brallor!


 

 

Dom här hade jag velat haft men var slut i min size.. :(


 

 

 

 

 

 

Söt tischa!


 

Älskar jackan!


 

 


Jag vet att ZARA hör till Davids favoritaffär, och efter att ha spanat in kollektionen för i år på webshoppen så håller jag med han! Hur mycket fint finns det inte?! *gosh*

 
 
Ingen bild

Sandy

14 mars 2011 17:00

Mycket fint! Ni gar bra smak u och David :-) Beätt hur allt passde sen. Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se