jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2011

Av jempa - 11 februari 2011 21:55

 

Leeam tittar på Let's Dance med mej och Tessan =) btw, visst har han en cool frippa? mohikan a la Beckham o David ;)


Therese har precis åkt hem, vi passade på att ta kvällsprommisen och följde med henne en bit till hennes bil. Men allt har gått så bra hittills, han är så lugn o snäll :)

Av jempa - 11 februari 2011 18:30

Idag har Jempa och jag hamnat mitt i trafikkaos.


Först när jag skulle plocka upp henne efter jobbet så hamnade vi i trubbel och jag blev utskälld av en gubbe som tvinga upp mig på trottoaren då det inte fanns plats att komma förbi (snökaos igår).

Jag skulle minsann få böta 2000kr för att jag stod på trottoaren, om någon såg mig. Bredvid satt Jempa och fnissa medans jag fick lära mig en läxa av gubben. 


Jempa gjorde en liten sak på vägen hem som blev riktigt rolig. Hör inte till vanligheterna men hon blev förbannad på folk som inte kan trafikreglerna. När tredje bilen kom till korsningen och inte den heller den stannar likt dom två innan så fick vi nog, jag körde och tydligen dom också. Typ som i värsta bilförarna såg det ut. Lika knyckigt och ryckigt. Till slut fick vi nog och körde förbi å Jempa hann med att dra ett finger. Mouhahhahhaaa...

Mest roligt hade vi efteråt



Bye bye, Tess

Av jempa - 11 februari 2011 15:43

 

Snart kommer Tessan, vi ska ut till BC =) Sundsvalls enda nöje! Vi ska spana efter blomjord tror jag, och så blir det en tur till Monki, bl.a


Senare ikväll kommer lilla pudeln Leeam hit också, jag ska få ha han hela helgen för husse ska till sthlm tillsammans med David och en till kompis.

Dom ska på hifi-mässan. Så jag och Leeam får roa oss själva! Blir nog mysigt tror jag :)

Av jempa - 11 februari 2011 15:29

ja, alltså, den där jekla snön kan ju verkligen ställa till det! Jag tänkte vara smart o vandra bort till Grönborgs imorse, det e där vi har arbetsbilen. Så jag tog en prommis, istället för att ta bussen som gör att jag kommer dit senare. Men jag tänkte gå så att jag skulle hinna borsta av den o fixa, sånt tar ju en jekla tid.


Ja, så kommer jag fram till Grönborgs.. och ja.. det var väl x antal timmar sedan dom hade skottat där, så hela stället hade hunnit snöat igen. *suck* Jag som hade planerat så himla vuxet och moget tyckte jag själv! T.o.m gått upp tidigare på morgonen! Och det var helt i onödan.. för det slutade med att jag sket i arbetsbilen idag så jag och kollegan fick ta bussen till jobbet istället, haha.. ja vilken jekla morgon. Men det var nog ett klokt beslut, för på skolan hade det inte direkt blivit skottat heller så vi hade nog fastnat med våran sämsta bil.. däcken e så små och superdåliga.


Ja, det var den fredagsmorgonen, men resten av dagen har flytit på bra, vi fick gå lite mer än vanligt idag eftersom vi inte hade bilen, men det är väl bara skönt med lite promenader =)

Av jempa - 10 februari 2011 21:35

 

Tänk att randigt hänger med även den här våren =) Men det ser ju så fräscht ut med vit/blå randigt tycker jag.

Av jempa - 10 februari 2011 16:05

H&M har fått in litegranna nytt i webshoppen.

Det här gillade jag!


 

399:-


 

249:-


 

399:-


 

39:50:-

Av jempa - 10 februari 2011 15:32

 


Ja men SJÄLVKLART måste det börja toksnöa igen! Ja för vem hade kunnat tro att man skulle slippa det, det e ju fortfarande vinter? *megasuck*

Är så himla less på snön nu.. och det kan inte snöa normalt heller, utan det ska komma 2-3 dm på en gång, gärna så pass att ingen ska hinna med att skotta och förbereda sig på annat sätt för att undvika kaos..


Nån mer än jag som känner sig nöjd på snön nu??

Av jempa - 9 februari 2011 19:36

 


Kaaanske så har man sån tur att man får åka till Björnrike nästa helg. Men vi får se hur det blir, vore iaf riktigt kul =) Jag har aldrig varit dit, men däremot har vi haft husvagnen i Klövsjö några vintrar när jag var liten (jag var asbra på slalom, började åka när jag var 3! Körde utan stavar o allt, ni skulle se mig, åkte puckelpist o grejjer, haha).

Och så har man ju varit i Vemdalen några gånger, men faktiskt aldrig i Björnrike. Men David säger att det är bra där. Och mina föräldrar är där just nu faktiskt och dom verkar mycket nöjda. Så det kan bli kul :)

Om det nu blir så att vi åker dit, men vi hoppas på det! Kanske Davids littlesistah och hennes bf Dennis hänkar på också. *ju fler desto roligare*

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards