jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2011

Av jempa - 22 februari 2011 16:37

Sådärja, då har man gjort årets vurpa då... Och jävlar vad ont det gjorde!!


Så här var det.. eftersom vi köpte IKEA möbler igår så var hela lägenheten full med kartonger o annat skräp.. Så jag och David bar ut en massa kartonger o slängde dom i soprummet här ute på våran bakgård.


På tillbaka vägen så hoppar jag sånna där "hoppsa-steg". Ni vet..? sånna där fjantiga hopp som bara barn gör.. o jag...

mm, kan även säga att det e ju ganska halt ute nu, och i kombination med slitna UGGs så ligger man riktigt risigt till! Bokstavligt talat!

Ja, så jag hoppar på, men när jag ska hoppa upp så halkar jag till o faller rakt på marken! och ena skinkan är typ helt förstörd! Känns de som..

Jag kommer ihåg att David stannade till (jag tror att han också hoppade sånna där hoppsa-steg, hihi, men säg inget!) o kom fram till mig o undrade hur det hade gått, o så fick han hjälpa mig upp för alltså, utan en rumpa kan man tydligen inte ta sig upp självmant från liggande position. Det har jag fått lära mig nu! Muskeln måste ha fått en rejäl smäll!

Så han fick hjälpa mig in, o jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. David vet iaf.. han väljer att skratta. Jag väljer att först grina och sedan både grina och skratta, en ganska knepig kombo.. Så jag lägger mig på sängen o grinar/skrattar och David hämtar en Alvedon till mig, inte för att jag har ont i rumpen (tror inte de hjälper mot sånt), utan för att min huvudvärk dessutom blev värre än vad den var när jag kom hem från jobbet, som att det inte räckte med att man nästan blivit av med halva rumpen!

Men nu såhär efteråt skrattar jag med åt det, det måste ha sett riktigt komiskt ut?! Haha, men David sa att ingen såg nåt *I hope so..*


Fast det gör faktiskt fortfarande ont, kan knappt sitta på ena sidan.. Kommer garanterar få ett fett blåmärke :S

Av jempa - 21 februari 2011 19:20

Så, nu är vi hemma igen. Jag har hunnit packa upp maten, fryst in det som ska frysas in och dessutom har jag skrivit en MATLISTA (!!). Har aldrig gjort det tidigare men det kan ju vara himla behändigt så vet man vad man ska äta varje dag och vad man ska ta fram på morgonen som ska tinas osv osv.. Så det blev iaf maträtter för ungefär 2 veckor nu efter våran mathandling :)


Vi fick med oss en del från IKEA också.. blir en himla massa att skruva ihop nu.. inte lika roligt dock.. Men det e väl bara att börja.. =)

Av jempa - 21 februari 2011 16:01

Vi ska strax iväg till ikea *tjohooo hurraa wiieee* :D Kul ska det bli!

Det är ju främst skohyllan vi ska spana på, och så detta bord med bokhylla på sidan. Det blir vårat nya datorbord isåfall, eller mest Davids eftersom jag har en bärbar så sitter jag oftast i soffan och surfar.

Men det blir perfekt med hyllan där på sidan! Vi behöver mer förvaringsutrymmen så det blir bra!


 

 


Vi skulle behöva handla en del mat också.. blir nog en sväng förbi Willys innan vi åker hem igen.

Av jempa - 20 februari 2011 19:43

   


Beställde precis två boxar av Gilmore Girls. Säsong 5 och 6. Sen är det ju bara säsong 7 kvar och serien är slut *buhu* Den är så himla mysig o titta på ju! Ialllafall, Kvarnvideo.se har kampanj på bl.a alla gilmore girls-boxar nu. Så kolla där om du själv är sugen på att följa serien.

Av jempa - 20 februari 2011 16:21

Vi tog en liten promenad i stenstan och spanade läget i lite skyltfönster o sådär, såg en trevlig liten Kaffehandel som vi ska besöka nu i veckan tror jag. Dom kanske har något spännande kaffe!

Man ser en del småbutiker när man går runt sådär o kikar, sånna butiker som man väldigt lätt glömmer bort. För när man går på stan så är det ju oftast in:gallerian man strosar runt i.


Ja, o vi har ju lite snö också kan man lugnt säga. Nån stad som vill ha lite??

   

Man är lite less på snön nu..... faktiskt..!

Av jempa - 20 februari 2011 15:38

 

Idag har jag och David spelat nya Super Mario. Det e riktigt kul! Precis samma sorts plattforms-spel som förr i tiden, ja fast bättre grafik då förstås, hehe, och inte alls som t.ex Super Mario Galaxy.

Men det måste ju vara så att man blir sämre på tv-spel när man blir äldre?! Haha, vi e verkligen dåliga, fast vi kör banorna tillsammans så går de inge vidare :D Men vi har klarar 2 bossar nu iallafall *alltid nåt*


Men nu tar vi en paus, tror vi ska ta en promenad. Mycket skönare väder idag om man jämför med gårdagen.. -4 ute nu. Och igår var det -24.. :S

Av jempa - 20 februari 2011 11:48

 

Har någon missat att Big Brother börjar ikväll?? isåfall vet du det nu =) Klockan 21.00 på TV11 drar det igång!

Det tänker iallafall jag se! :D

Av jempa - 19 februari 2011 19:37

 

Kommer från Nilson och kostar 1399 kr.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards