jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Ett minne från Dubai =)

Av jempa - 13 januari 2011 21:36

 


Hittade det här bladet häromdagen, som vi tog från The Dubai Mall, några "regler" som gäller i gallerian. Dom två översta är vi inte direkt vana vid här hemma i Sverige =) Men vi såg ändå några som höll handen där inne, men det var kanske bara 3-4 par ändå som vi såg under alla ggr vi var dit (!), men däremot var det många tjejer som gick med korta klänningar/kjolar.. det händer ju inget speciellt om man har sånna kläder där inne, förutom att fler araber glor =) Och jag hade ju inte direkt långklänning heller, hehe..


 
 
Ingen bild

Sandy

13 januari 2011 22:41

Sjukt kul bild och roligt skrivet :-)
Puss

 
Mikaela

Mikaela

14 januari 2011 10:21

Ibland blir man lack, jävla insnöade arabäckel.. Ja jag är på SKITDÅLIG humör idag!! haha

http://elabelabus.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 22 juni 19:18

Glad Midsommar på er, i efterskott! Vi firade ute i Kolsta med min syster och vänner, riktigt trevligt hade vi! Men vi åkte hem rätt tidigt, det kändes bäst så med Jason o så :) Min svärmor hade gjort en sån fin blomsterkrans till Jason, passa...

Av jempa - Torsdag 20 juni 20:43


Nike air max 90 alltså! Dom är fortfarande så feta tycker jag! Beställde dessa från Jdsports, o eftersom jag har stl 37 så kunde jag beställa dessa från junior-avdelningen (upp till stl 39 där) för 400 kr billigare än dam-avdelningen, sjukt ändå j...

Av jempa - Torsdag 20 juni 00:13

I lördags var vi på Norrlandskällaren och firade pappa som fyllt år. Det blev Jasons första restaurangbesök (iofs åt vi lunchbuffe på Great Eastern för två veckor sedan kom jag på nu). Det gick bra! Han smågnällde bara men sen somnade han :) mysprop...

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se