jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Ett minne från Dubai =)

Av jempa - 13 januari 2011 21:36

 


Hittade det här bladet häromdagen, som vi tog från The Dubai Mall, några "regler" som gäller i gallerian. Dom två översta är vi inte direkt vana vid här hemma i Sverige =) Men vi såg ändå några som höll handen där inne, men det var kanske bara 3-4 par ändå som vi såg under alla ggr vi var dit (!), men däremot var det många tjejer som gick med korta klänningar/kjolar.. det händer ju inget speciellt om man har sånna kläder där inne, förutom att fler araber glor =) Och jag hade ju inte direkt långklänning heller, hehe..


 
 
Ingen bild

Sandy

13 januari 2011 22:41

Sjukt kul bild och roligt skrivet :-)
Puss

 
Mikaela

Mikaela

14 januari 2011 10:21

Ibland blir man lack, jävla insnöade arabäckel.. Ja jag är på SKITDÅLIG humör idag!! haha

http://elabelabus.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se