jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 december 2010

Bilder från Dubai, 4e December

Av jempa - 9 december 2010 17:40

 

 

  Vi käkade här, på Urbano, som ligger alldeles intill Dubai Mall och Burj Khalifa. Det blev pizza och lasagne (igen!) för oss, jättegott :)  Min favoritaffär där i Dubai! Den här butiken låg i Dubai Mall och var så himla stor! Jag var nog därinne i över en timme, så medans jag var där gick David runt o spanade o fotade lite =)


  Den här söta fick han på bild =) Den såg så glad ut! Från det där stora akvariumet.


  Fint va? Här gick vi en liten sväng runt den stora "bassängen" där fontänshowen var. Vi väntar på att den ska dra igång. Jag har även några filmer på den som jag ska visa er sen.


  Jättefint! Jag rös i hela kroppen varje gång jag såg en show. Det är olika musikstycken varje gång, så det blir inte samma show hela tiden.


  Lucky me!! :D


  Köpte svarta vanliga skinny jeans från Bershka. Dom kostade 125 dirham = 250 spänn.


  2 skärp för 29 dirham = 60 kr.


  O så lite godis från Candylicious =) Fast det var lite konstigt småplocksgodis där, inte som här hemma. Mycket kolor och annat skumt.. men den där chokladkakan var jättegod!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se