jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2010

Palmen och Wild Wadi land

Av jempa - 3 december 2010 15:06

    

Idag åkte vi ut på den där konstgjorda ön "The Palm" och Atlantis. Det var riktigt häftigt att få uppleva, vi gick runt där o kikade och sedan tog vi en taxi vidare till Wild Wadi land. En jätterolig vattenpark där vi åkte massor med sånna där vattenruschkanor där man sitter i en gummiring, och så åkte man runt där i ringen bland olika ruschkanor o man kom till olika "stationer" där det stog massor med lifeguards och puttade en vidare till en ny ruschkana =) Sjukt kul! Och det bästa var att man även fick åka uppåt, så med hjälp av världens vattenkraft så åkte man uppåt med en väldig fart, det var som en berg-och-dal bana ungefär =)

Och när kanorna var slut så kom man ner o kunde åka runt i en bana o bara softa, och så kunde man hoppa av ringen när man ville o gå direkt upp ur vattnet och in på ett fik eller restaurang. Så vi käkade lunch/middag där inne också. Riktigt mys!


Nu är vi på hotellet igen och ska svida om och sedan gå på Burjuman mall som ligger alldeles i närheten av där vi bor.


Kraam!

 
 
Ingen bild

Mami

3 december 2010 17:40

Det låter hur kul som helst.

 
nikita

nikita

3 december 2010 20:02

Verkar som ni har det toppen , blir så avis!!

en annan fråga, leggingsen du har från h&m med skinn frampå.. vilken strl tog du på dem ? hur tkr du dem är i strl å längd på benen??

http://nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

5 december 2010 11:22

Coolt!
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - 31 oktober 2022 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se