jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2010

Palmen och Wild Wadi land

Av jempa - 3 december 2010 15:06

    

Idag åkte vi ut på den där konstgjorda ön "The Palm" och Atlantis. Det var riktigt häftigt att få uppleva, vi gick runt där o kikade och sedan tog vi en taxi vidare till Wild Wadi land. En jätterolig vattenpark där vi åkte massor med sånna där vattenruschkanor där man sitter i en gummiring, och så åkte man runt där i ringen bland olika ruschkanor o man kom till olika "stationer" där det stog massor med lifeguards och puttade en vidare till en ny ruschkana =) Sjukt kul! Och det bästa var att man även fick åka uppåt, så med hjälp av världens vattenkraft så åkte man uppåt med en väldig fart, det var som en berg-och-dal bana ungefär =)

Och när kanorna var slut så kom man ner o kunde åka runt i en bana o bara softa, och så kunde man hoppa av ringen när man ville o gå direkt upp ur vattnet och in på ett fik eller restaurang. Så vi käkade lunch/middag där inne också. Riktigt mys!


Nu är vi på hotellet igen och ska svida om och sedan gå på Burjuman mall som ligger alldeles i närheten av där vi bor.


Kraam!

 
 
Ingen bild

Mami

3 december 2010 17:40

Det låter hur kul som helst.

 
nikita

nikita

3 december 2010 20:02

Verkar som ni har det toppen , blir så avis!!

en annan fråga, leggingsen du har från h&m med skinn frampå.. vilken strl tog du på dem ? hur tkr du dem är i strl å längd på benen??

http://nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

5 december 2010 11:22

Coolt!
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:24


Slitna jeans med avtagbara hängslen, 99kr (ord 199kr)! H&M! Så tuffa! Klick-klick :) ...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:19


Imorse när vi vaknade, kring 9.30 (japp! True story! Dock käkar han alltid kring 06-07 men sen somnar vi om) så såg jag att solen sken. Underbaaart! Hela dagen blir aå mycket bättre när den börjar med solsken :) Så vi åt frukost och gjorde oss re...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se