jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Starbucks!

Av jempa - 30 november 2010 20:44

 


En annan rolig grej med att åka till Dubai är ju omtalade Starbucks =)

Vi har ju fikat på några Starbucks nu, har provat både morotskakan och caramel cheese cake, riktigt goda, speciellt morotskakan!

Deras varma choklad och Passion mango fruit drink är jättesmarriga.

Har ju självklart druckit latte där också =)


Jag måste nog köpa med mig några muggar hem, dom e snygga och så är dom ju inte jättelätta att få tag på vilket gör det lite roligare =)


Ne nu ska jag nog sova jag med, David har legat o småsnarkat ett tag så det e väl dags för mig också.


Natti natti!

 
 
Ingen bild

Svärmor

1 december 2010 07:15

Ni kommer att hinna mycket om ni är så där effektiva. Vi har det kallt Rysskyla säger dom som vet. Njut av värmen.

 
Ingen bild

Sandy

1 december 2010 09:32

Hej sötuis,
Jag tycker absolut du ska köpa med dej lite muggar!!
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se