jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Tisdag i värmen

Av jempa - 30 november 2010 19:33

Här var vi idag! Jag hade en bild sparad här på bloggen, så jag kunde få ett inlägg med en bild iallafall. Bra!

Ser ni vad fint det är? Det är i Madinat. Verkligen vackert som en saga!  

Hej på er!


Okej, man hinner med en hel del på en dag faktiskt. Ska se om jag kommer ihåg allt bara =)


Imorse tog vi badbussen till stranden, Jumeira Beach Park, men en superfin park alldeles intill stranden. Har både filmat och fotat en del där, men allt sånt får ni se när vi kommer hem tyvärr.

Vi var där i 2,5 timme ungefär, sen gick bussen tillbaka. När vi kom till hotellet så åkte vi längst upp på taket. För där finns det pool, jacuzzi och solstolar. Hur skönt som helst att ligga där! Och det var vi och bara 3 till! Perfekt det =) Så jobbigt när det är trångt och man t.o.m måste "paxa" solstolar.. sånt gillas inte. Så det här var superbra! Dit upp ska vi åka fler gånger.


Efter vi solat och badat fixade vi till oss och åkte till Mall of the Emirates, den där gallerian med slalombacken inomhus. Även där var det väääldigt stort och med massor av fina butiker!

Vi käkade på ett Food Court, så jag käkade KFC (friterad kyckling o pommes m.m) och David valde Sushi.

Har shoppat lite idag med. På Debenhams där fanns det en större Victoria´s Secret avdelning än i Dubai Mall, jättekul o kolla runt. Jag köpte en body Mist iallafall.

Köpte en jättesöt pälsmössa (ja det finns massa vinterkläder här, hehe) på en okänd butik som heter Jennyfer. Och på Forever 21 blev det lite undies, en trosa kostar lixom 15 Dhs (= typ 30 sek).

Jag köpte kilklackar på H&M, som jag ju letat som en tok efter hela sommaren och på Tradera säljer dom dom för överpriser. Så det var kul att man hittade dom i Dubai iallafall =)

Ja, jag tror det var all shopping idag. David hittade massa snyggt han också, en skjorta och två tröjor. Säkert nåt mer å som jag glömt nu.


Efter vi gått runt där i x antal timmar tog vi en taxi vidare till Souk Madina, jättefint och nära Burj al arab. Det är en marknad i lite äldre stil men ändå modern, men en liten å mitt i där man kunde åka båt. Superfint och väldigt mycket Aladdin-känsla! Vackert som en saga faktiskt.


Men nu är vi hemma igen, tidigare än igår men det känns bara skönt. Man behöver få softa lite innan man somnar också. David ligger i sängen nu och jag tror han har somnat, haha, det blev tyst iallafall.

Men jag känner mig ganska pigg och ska nog se ett avsnit av Ensam mamma söker. Mysigt!


Kram på er!

 
 
Lorena

Lorena

30 november 2010 23:41

mums med starbucks!

http://lorenasvensson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se