jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 november 2010

F R E D A G

Av jempa - 19 november 2010 05:33

 

Godmorgon på er alla sömntutor! :)


Äntligen Fredag! Najs!


Igår somnade jag till Robinson, haha, måste ha varit trött tror jag?! Har aldrig hänt förut, men blir väl lätt så när man ligger i sängen och kollar på teve kanske.. Så jag vet inte vem det var som åkte ut :o Vem var det??


Nu är det dags att vandra bort till jobbet.

Ha en bra fredag allihop!

 
 
Ingen bild

Sandy

19 november 2010 09:20

Hej sötis!
Det var Maggan som åkte ur Robinson.
Saknar dej! Puss!

 
Ingen bild

Mami

19 november 2010 09:58

Det var den där jobbiga ljusa tjejen med långt hår som tränade varje dag.Kom inte ihåg namnet. Hon var med i gruppen där den där besservissen med vit luva håller till.Alltså inte i gruppen som sundsvallskillen är med.

 
Ingen bild

Therese

19 november 2010 14:08

Haggan Maggan!
Nu ska jag till doktorn. Hjälp! :$

jempa

19 november 2010 17:19

men oj, vad ska du dit o gö?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 30 juni 20:26

Idag var vi på Rusta o köpte en grill :) Det blev en gasolgrill med tre brännare, alldeles perfekt för oss! Den tar inte upp för mycket plats heller så det är kanon. Men vad mycket prylar man behöver köpa till.. man tänker att man köper en gri...

Av jempa - Söndag 28 juni 21:10


Så skönt med luftiga klänningar! :) Gillar den gröna färgen, tror den kan funka bra till hösten med strumpbyxor o kängor också. Sen kan man även gömma chipsmagen i den också o de älskar man ju? Hehe :) ...

Av jempa - Lördag 27 juni 09:56

Ne men alltså?! Hur söt är han inte!! Igår var vi på Pinchos och Jason invigde sina nya kläder. Så fin! God mat som vanligt, och efter 1,5 timme på restaurangen så tyckte Jason det fick räcka så då åkte vi hem. Proppmätta o nöjda alla tre :) ...

Av jempa - Fredag 26 juni 16:31


Titta så fint sommar-set jag hittade till Jason! På H&Ms rea :) den kan han ha på lite kalas nu i sommar! David tyckte det kändes som Mandelmans, haha, men man kan ju ta bort hängslen, jag är själv inget stort fan av hängslen heller men kan vara l...

Av jempa - Fredag 26 juni 11:17

Igår var vi i Gimåfors och badade, så härligt! Det var 24 grader i vattnet! Svärföräldrarna har stuga där med tillgång till privat strand så det är verkligen lyx! :) Man älskar ju o slippa annat folk, haha David o svärmor :) Hur fint?! ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se