jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Roligt =)

Av jempa - 9 november 2010 18:52

 


Jag o Therese använde Restaurangchansen idag o käkade Lasagne på Mexicana City, inte världens fräschaste ställe men riktigt god lasagne hade dom iallafall! Och 50-lappen inkl. läsk var det ju helt klart värt. Gott bröd fick vi också.

Och ojoj vad roligt vi hade, snackade nostalgi o gamla tider. Gymnasietiden var ju grym! Vi har haft så himla roligt ihop =)

O det slutade med att vi skratta så att vi grinade, bägge 2! haha


Ne, det var precis vad jag behövde känner jag! *thx Tessan for 2night*


 
 
Therese

Therese

9 november 2010 19:46

Tack själv. Vi hade det otroligt roligt tycker jag! Utan dig hade jag aldrig haft lika roligt :D

http://Therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se