jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

DKNY Be Delicious

Av jempa - 30 oktober 2010 19:05

  


Den här parfymen luktade jag på idag, har faktiskt inte ens sett den här genomskinliga förut. Är den ny kanske? Dom gröna, röda och rosa har ju funnits med ett tag nu, men denna hade iaf inte jag sett innan. 

Och den luktar ju riktigt gott! Godare än dom andra tror jag. 

Är du sugen på någon parfym så gå på KICKS, för där har dom 20% på parfymer nu.


edit: jag googlade lite på parfymen nu, och jodå den är ny, den kom ut nu i höst. Det är en EdT och inte en EdP som dom andra äppel-parfymerna. Dvs så är den lite lättare i doften och luktar inte lika starkt som dom andra.

Den känns fräschare helt enkelt!

 
 
Ingen bild

Svärmor

31 oktober 2010 18:26

Har de 20 % nu? KICKS? Hur länge sträcker sig den %-en?

jempa

31 oktober 2010 20:31

japp Kicks, jag vet inte hur länge den pågår, men den har hållt på ett tag nu. Men det gäller bara parfymer. Så kanske bäst du skyndar dig om du ska ha nåt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se