jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

Roadtrip =)

Av jempa - 30 oktober 2010 09:49

 

Vi! =)


 

Fina Madicken!


Igår eftermiddag ringde Therese o undrade om jag ville följa med henne hem en sväng. För senare på kvällen skulle hon in till Midlanda igen för att hämta upp hennes sambo så då var det ju bara att passa på o hänga med tyckte jag. Det var jättelänge sen jag var hem till henne sist (hon bor 4 mil från stan, o utan egen bil blir det lite krångligt), så det hade hänt en del både ute på gården och inne i huset sen jag var dit sist :)

Kul o se förändringarna, o fint var de!

När vi kom hem till henne möttes vi av världens sötaste Madicken i köket :D En 5 veckors katteunge. Hur gullig som helst =) Och hennes bror Bill (eller var det Bull?) var ju lika söt han. Man vill bara gosa ihjäl dom!


Tessan bjöd på fika och sen var det dags att dra in mot stan igen. Jag följde med henne till Midlanda och sen for vi alla 3 hem till hennes föräldrar och hämtade något som jag glömt var det var, haha, men skitsamma. Efter det åkte vi vidare till Sibylla i Naxta och käkade.

Missade bara litegranna av Idol, men det gör ingenting. Dessutom hann jag somna innan själva finalen som är efter pausen. *suck* Det händer mig varenda gång! Jag lyckas hålla mig vaken i den tråkiga pausen, men när det bara är några minuter kvar till Idol så somnar jag.

Så jag vet inte än vem som åkte ut, men jag ska kika på det strax tänkte jag.


Nu väntar jag på att Saffi & Elvira ska komma. Vi ska vara lite hundvakt idag i några timmar. Synd att det är världens tråkigaste väder ute; grått o regnigt. Förmodligen kallt också, har inte kollat.. Men promenad blir det ändå! Även om det ju hade varit skönt med en solig sådan..

 
 
KisseGirl

KisseGirl

30 oktober 2010 23:28

men va fan då skulle ni ju ha åkt till mig!!!

http://kissegirl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se