jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Ingen bio!

Av jempa - 11 oktober 2010 21:17

 

Fyndade en kjol för 75 kr (ja vet, orkade inte ta av mej jeansleggingsarna bara för att prova).


Tanken var ju att vi skulle på bio ikväll och se den där filmen Himlen är oskyldigt blå. Men förhandsvisningen blev inställd för dom hade inte fått filmen ännu! *crazy!* Har aldrig hänt förut!


Så eftersom Therese kört hela vägen in till stan för bion, så åkte vi ut till BC istället :) Handlade massa nyttigt och onyttigt på RUSTA. Och sen så fyndade jag en helt okej kjol på H&M. 75 spänn! Känns bra :) Jag tror den kan funka tillsammans med strumpbyxor, linne och en liten kofta nu i höst.


Hade ändå en mycket bra kväll, trots att det inte blev någon bio. Men kanske framöver, vi fick skriva upp våra adresser på ett papper, så det e bara att hoppas på att vi får våra nya biljetter hemskickade.

 
 
Ingen bild

Mami

13 oktober 2010 11:07

Allt klär en skönhet ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 22 juni 19:18

Glad Midsommar på er, i efterskott! Vi firade ute i Kolsta med min syster och vänner, riktigt trevligt hade vi! Men vi åkte hem rätt tidigt, det kändes bäst så med Jason o så :) Min svärmor hade gjort en sån fin blomsterkrans till Jason, passa...

Av jempa - Torsdag 20 juni 20:43


Nike air max 90 alltså! Dom är fortfarande så feta tycker jag! Beställde dessa från Jdsports, o eftersom jag har stl 37 så kunde jag beställa dessa från junior-avdelningen (upp till stl 39 där) för 400 kr billigare än dam-avdelningen, sjukt ändå j...

Av jempa - Torsdag 20 juni 00:13

I lördags var vi på Norrlandskällaren och firade pappa som fyllt år. Det blev Jasons första restaurangbesök (iofs åt vi lunchbuffe på Great Eastern för två veckor sedan kom jag på nu). Det gick bra! Han smågnällde bara men sen somnade han :) mysprop...

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se