jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Ingen bio!

Av jempa - 11 oktober 2010 21:17

 

Fyndade en kjol för 75 kr (ja vet, orkade inte ta av mej jeansleggingsarna bara för att prova).


Tanken var ju att vi skulle på bio ikväll och se den där filmen Himlen är oskyldigt blå. Men förhandsvisningen blev inställd för dom hade inte fått filmen ännu! *crazy!* Har aldrig hänt förut!


Så eftersom Therese kört hela vägen in till stan för bion, så åkte vi ut till BC istället :) Handlade massa nyttigt och onyttigt på RUSTA. Och sen så fyndade jag en helt okej kjol på H&M. 75 spänn! Känns bra :) Jag tror den kan funka tillsammans med strumpbyxor, linne och en liten kofta nu i höst.


Hade ändå en mycket bra kväll, trots att det inte blev någon bio. Men kanske framöver, vi fick skriva upp våra adresser på ett papper, så det e bara att hoppas på att vi får våra nya biljetter hemskickade.

 
 
Ingen bild

Mami

13 oktober 2010 11:07

Allt klär en skönhet ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se