jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010

Angel Tunic och en bra eftermiddag!

Av jempa - 9 oktober 2010 18:25

Den mörka blev min för enbart 99 pix! Lite Odd Molly-stuk över den.


Jag och svärmor var på stan en sväng nu i eftermiddag. Hon var ute efter skor, och hittade ett par ganska fort faktiskt. Sen gick vi upp mot Gina Tricot och där var det minsann lite rea. Jag fyndade denna söta blus (som jag kikat på förut) för halva priset. Tokbra det ju :)

Ewy hittade en hel del fint också. Kul de!


Sen gick vi på Dragon House (perfekt med Restaurangchansen-häftet!) och köpte med oss lite kinamat hem till oss. David och hans pappa spelade NHL under tiden vi var på stan, så dom hade dukat o fixat i ordning så det var bara att sätta sig och njuta av maten.


Blev en riktigt bra eftermiddag! Dom har precis åkt hem och jag och David funderar på att se en film ikväll. Frågan är bara om vi ska kunna komma överens om en som vi båda vill se... brukar kunna vara krångligt då han helst vill se actions/thrillers, medans jag är mer åt komedi-hållet =) Men filmer som BECK och Wallander gillar vi bägge två iallafall.

 
 
nikita

nikita

9 oktober 2010 19:06

haha så där äre då ja å daniel ska se film me , ja vill ha komedi drama eller rysare å han vill ha action eller science fiction typ.
men wallander å beck gillar vi båda :P

http://nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 25 feb 21:39

Nu så, äntligen har vi fått upp tavellisten. Tycker alltid det är lite smått ångestframkallande när man ska borra i väggen och det ABSOLUT inte får bli fel. Men det blev bra! Tur! Haha :) Beställt nya posters från Desenio tidigare, så dessa t...

Av jempa - Måndag 24 feb 23:30

Jag har länge fastnat för Polarn o Pyrets grå/vitrandiga plagg, det är så himla fint! Der ser så "mjukt" o bebisgosigt ut på nå vis! Så nu beställde jag denna mössa till Jason (ja, jag kollade faktiskt på Tradera först men där fanns ingen, haha), n...

Av jempa - Söndag 23 feb 23:01


Tradera alltså, att jag inte tänkt på det innan! Finns ju såklart massa fina o fräscha bebisplagg där! Sjukt bra ju, speciellt den här tiden i början när barnet växer så det knakar o vips är han 3 storlekar större typ :) Så här ovan ser ni v...

Av jempa - Fredag 21 feb 21:22


Sån härlig dag! Solen har visat sig en hel del idag och det har varit lite vårkänsla i luften! Älskar att man nu på promenaderna kan höra fåglarna kvittra och vatten droppar från taken! Jason och jag klev upp vid 09.30 idag, såå skönt!! Det va...

Av jempa - Onsdag 19 feb 11:19


Vi är fortfarande på jakt efter ett soffbord, just nu har vi bara två ostabila sidobord som får fungera som soffbord, men nu när Jason börjar dra sig upp vid möbler så är det verkligen inte säkert. Vi sålde vårt förra soffbord innan vi flyttade,...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se