jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010

Angel Tunic och en bra eftermiddag!

Av jempa - 9 oktober 2010 18:25

Den mörka blev min för enbart 99 pix! Lite Odd Molly-stuk över den.


Jag och svärmor var på stan en sväng nu i eftermiddag. Hon var ute efter skor, och hittade ett par ganska fort faktiskt. Sen gick vi upp mot Gina Tricot och där var det minsann lite rea. Jag fyndade denna söta blus (som jag kikat på förut) för halva priset. Tokbra det ju :)

Ewy hittade en hel del fint också. Kul de!


Sen gick vi på Dragon House (perfekt med Restaurangchansen-häftet!) och köpte med oss lite kinamat hem till oss. David och hans pappa spelade NHL under tiden vi var på stan, så dom hade dukat o fixat i ordning så det var bara att sätta sig och njuta av maten.


Blev en riktigt bra eftermiddag! Dom har precis åkt hem och jag och David funderar på att se en film ikväll. Frågan är bara om vi ska kunna komma överens om en som vi båda vill se... brukar kunna vara krångligt då han helst vill se actions/thrillers, medans jag är mer åt komedi-hållet =) Men filmer som BECK och Wallander gillar vi bägge två iallafall.

 
 
nikita

nikita

9 oktober 2010 19:06

haha så där äre då ja å daniel ska se film me , ja vill ha komedi drama eller rysare å han vill ha action eller science fiction typ.
men wallander å beck gillar vi båda :P

http://nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 12 okt 20:31

Vi drog iväg en beställning till H&M förut med plagg till Jason. Gillar ljusa färger på hans kläder nu, tycker han e så fin i beige o vitt! Hittade även en del fint på rean, den söta västen och jackan t.ex! Så dom beställde jag i lämpliga storleka...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:57


Jag vet inte, skrev jag om stolarna jag beställde från Jotex? Jo, jag tror det. Iallafall, vi är jättenöjda med dom! Så mycket skönare och stabilare än vad jag trodde dom skulle vara. Häromdagen beställde jag även en vas därifrån som ska stå i...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:50


Jag äääälskar printet med kaninerna, så sött! Känns som just detta set tar slut fort men denna gång han jag haffa det sista paret, i just Jasons storlek också så det var perfekt! Han kommer va så gullig i dessa tror jag! Gillar verkligen Kappahls ...

Av jempa - Tisdag 8 okt 22:32

Idag var jag in på HM Home för att köpa kuddfodral. Men alltså, det är så mycket fint i den butiken! Alltid också! Men jag höll mina fingrar i styr o köpte det jag var ute efter, kuddfodral. Jag fastnade direkt för detta kuddfodral med tofsar, ...

Av jempa - Söndag 6 okt 21:29


Igår började Jason lägga märke till sina fötter, sötfisen! Han har ju noterat dom förut men nu är han verkligen intresserad och börjar ta på dom o så :) Det är verkligen en rolig tid nu, man märker hans framsteg varje dag! ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se