jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Köpt biljetter och färgat håret

Av jempa - 11 september 2010 16:33

Sådär, nu har jag blivit kvitt min fula utväxt! Såå skönt! Färgen var rätt lik den jag hade innan, men kanske att det är en aniing ljusare nu. Nöjd är jag iallafall :)


Och nu har jag precis köpt tågbiljetter till mig och David tills vi ska till Dubai. Tänk att det inte är såå värst lång tid kvar?! När vi bokade resan var det ett halvår innan, nu helt plötsligt är det mindre än 3 månader. Och det känns ju som att vi nyss bokade resan. Galet vad fort tiden går!


Man får ju även önska platser man vill ha på tåget när man bokar på nätet. Och jag är inget stort fan av att åka baklänges, det går ju bra men helst slipper jag det. Så jag fixade o fick boka om o grejja flera gånger innan vi till slut hamnade åt rätt håll på båda turerna :) Man får ju se en skiss hur tåget ser ut och vilken vagn som går först norrut/söderut. Och eftersom man inte får välja platser helt och hållet (utan sj.se väljer slumpmässigt ut platser, men man får välja vagn, tyst avdelning m.m osv).

Så på hemvägen åker vi i den tysta avdelningen, perfekt de :) Tyvärr blev det inte den på ditresan, men strunt samma, vi får sitta som man ska iallafall, hihi

Shit vad jag vill åka nuuu! Längtar :)

 
 
helly

helly

12 september 2010 21:19

men va? på sj får man ju välja huller om buller :)
vilket bolag åker ni med?

http://helly.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Av jempa - Lördag 8 feb 21:13

Jag bloggade om denna dress för ett tag sedan, o igår när jag var på stan så köpte jag den. Älskar den gula nyansen! Har slutat köpa bodys nu till Jason, sorgligt faktiskt! Min lilla bebis blir stor! Men han är så himla rörlig och vill sällan l...

Av jempa - Torsdag 6 feb 21:50


Idag beställde jag denna filt och den flätade kudden från Jotex. Ska ljusa upp lite i soffan tänkte jag. Ska ta undan päls-pläden och den blåa filten som vi har i soffan nu, o dit med dessa ljusa textilier istället så blir det lite vårigare :) T...

Av jempa - Onsdag 5 feb 20:31

Mamma fyller år idag så vi var där o hälsade på, så mysigt! Vi fick lchf-middag: kycklinggratäng med blomkål, jevulskt gott vare! Och sen tårta, såklart, till efterrätt! Yummie! Jason tyckte också om att hälsa på hos mormor o morfar, så mycket att...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se