jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Köpt biljetter och färgat håret

Av jempa - 11 september 2010 16:33

Sådär, nu har jag blivit kvitt min fula utväxt! Såå skönt! Färgen var rätt lik den jag hade innan, men kanske att det är en aniing ljusare nu. Nöjd är jag iallafall :)


Och nu har jag precis köpt tågbiljetter till mig och David tills vi ska till Dubai. Tänk att det inte är såå värst lång tid kvar?! När vi bokade resan var det ett halvår innan, nu helt plötsligt är det mindre än 3 månader. Och det känns ju som att vi nyss bokade resan. Galet vad fort tiden går!


Man får ju även önska platser man vill ha på tåget när man bokar på nätet. Och jag är inget stort fan av att åka baklänges, det går ju bra men helst slipper jag det. Så jag fixade o fick boka om o grejja flera gånger innan vi till slut hamnade åt rätt håll på båda turerna :) Man får ju se en skiss hur tåget ser ut och vilken vagn som går först norrut/söderut. Och eftersom man inte får välja platser helt och hållet (utan sj.se väljer slumpmässigt ut platser, men man får välja vagn, tyst avdelning m.m osv).

Så på hemvägen åker vi i den tysta avdelningen, perfekt de :) Tyvärr blev det inte den på ditresan, men strunt samma, vi får sitta som man ska iallafall, hihi

Shit vad jag vill åka nuuu! Längtar :)

 
 
helly

helly

12 september 2010 21:19

men va? på sj får man ju välja huller om buller :)
vilket bolag åker ni med?

http://helly.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 18 sept 22:20


2-pack pyjamaser 199kr Hur söta är dom inte då? Tror han kommer va så himla gullig i dessa! Älskar Kappahls bebiskläder :) ...

Av jempa - Fredag 13 sept 22:49

Äntligen! Äntligen får vi flytta in i våran sprillans nya trea i Skönsmon! Det är nästan overkligt :) den är så luftig och härlig! När man kliver in genom dörren så är det som när man är utomlands o öppnar dörren till hotellrummet för första gån...

Av jempa - Söndag 8 sept 22:35


Har beställt 4 av dessa stolar nu från Jotex. Har rensat heeela internet på matgrupper, stolar o bord kan jag ju säga! Dessa var dom enda stolarna som jag och David var överrens om :) jag hade tänkt mig ljusgråa eller träfärgade pinnstolar men Dav...

Av jempa - Onsdag 4 sept 22:22


Jason fick den här fina Gant-bodyn av vår vän Mimmi, så himla snällt! (Tack ännu en gång!) Den matchar han med slitna jeans från Name it och en dregglis från H&M ;) ...

Av jempa - Onsdag 4 sept 00:12


Denna söta och höstliga outfit kommer från Lindex, tror Jason blir fin i den nu framöver :) gillar verkligen bodyn, så gulligt print! Lindex har så mycket fint! Men favoriten är nog ändå Kappahl när det kommer till barnkläder. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se