jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Blogaward!

Av jempa - 31 augusti 2010 20:07

 


Jag har fått denna award av Anna! Tack så himla mycket!

 • Kopiera bilden för att visa att man fått den
 • Länka till den person man har fått den av
 • Nominera några andra bloggare och länka till dem
 • Berätta 7 fakta om dig själv
 • Jag nominerar: Therese, Mikaela och Frida-Martina.

 • - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 • Jag har en sorts "tvångstanke", kan inte ställa larmet på mobilen på jämna tal. Så när jag ska upp på morgonen blir det t.ex 05.11, istället för 05.10 Galet, jag vet =)
 • Jag kan göra små bubblor av saliv med tungan och sedan blåsa ut dom, ett litet partytrick!
 • Jag klarar inte av att äta mat med "slemmig" konsistens! T,ex sill, gele, lax.
 • Jag har (som många andra yngre kvinnor!) haft cellförändringar (grad 3) och opererades för 5 år sedan, samma år som jag lämnade mitt första cellprov. Sedan dess har alla prov varit normala (peppar, peppar!). Så jag uppmanar ALLA att gå och lämna cellprov! Och var glad över att vi har det här superbraiga systemet i Sverige, inte alla som får chansen att lämna cellprov med jämna mellanrum. Jag är iallafall otroligt tacksam!
 • Jag var riktigt snabb på att springa 60 meter i mellandstadiet och högstadiet. Tror min snabbaste tid låg någonstans mellan 8-9 sekunder. Ägde killarna även =)
 • Jag tycker det är ootroligt härligt att klämma finnar! Helst ska dom vara vita! Spelar ingen roll om jag klämmer på någon annan eller mig själv, just love it :D haha
 • Jag kan väldigt lätt bli rastlös, vill helst ha något att göra hela tiden. David tror att jag har adhd, haha men ne, det tror inte jag....?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se