jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Förhandsvisning

Av jempa - 18 augusti 2010 19:47

 

Snart är det biodags igen! Älskar förhandsvisningar! :) Och dessutom har jag sån himla tur med platserna som vi blir tilldelade! Jag vill helst sitta vid något hörn så man har nära ut om man blir kissis, man vill ju inte gärna gå igenom hela raden och störa. Så även den här gången fick jag två platser längst bak och vid ett hörn! Kan inte bli bättre :D


Föresten, är det bara jag som måste trygg-kissa innan bio fast man inte är speciellt kissnödig? Alltså precis innan, där på plats. Annars blir jag nästan alltid kissnödig under filmen, haha, psykiskt förmodligen. Men jobbigt är det. Därför är det bra med hörnen :)

 
 
Therese

Therese

18 augusti 2010 20:37

Får jag följa med. Får jag följa med??? *sjunger*

http://Therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Maria

22 augusti 2010 21:08

Självklart är det inte bara du som måste kila en sista gång på toa :) Jag gör det och min mamma gör det. Men inte bara innan bio, utan alltid innan man ska nånstans. Dumt men invant..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 18 sept 22:20


2-pack pyjamaser 199kr Hur söta är dom inte då? Tror han kommer va så himla gullig i dessa! Älskar Kappahls bebiskläder :) ...

Av jempa - Fredag 13 sept 22:49

Äntligen! Äntligen får vi flytta in i våran sprillans nya trea i Skönsmon! Det är nästan overkligt :) den är så luftig och härlig! När man kliver in genom dörren så är det som när man är utomlands o öppnar dörren till hotellrummet för första gån...

Av jempa - Söndag 8 sept 22:35


Har beställt 4 av dessa stolar nu från Jotex. Har rensat heeela internet på matgrupper, stolar o bord kan jag ju säga! Dessa var dom enda stolarna som jag och David var överrens om :) jag hade tänkt mig ljusgråa eller träfärgade pinnstolar men Dav...

Av jempa - Onsdag 4 sept 22:22


Jason fick den här fina Gant-bodyn av vår vän Mimmi, så himla snällt! (Tack ännu en gång!) Den matchar han med slitna jeans från Name it och en dregglis från H&M ;) ...

Av jempa - Onsdag 4 sept 00:12


Denna söta och höstliga outfit kommer från Lindex, tror Jason blir fin i den nu framöver :) gillar verkligen bodyn, så gulligt print! Lindex har så mycket fint! Men favoriten är nog ändå Kappahl när det kommer till barnkläder. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se