jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Snabb leverans!

Av jempa - 12 augusti 2010 16:08

 


För två dagar sedan så köpte jag den här boxen på Tradera.

Och idag låg den minsann innanför dörren! Perfeeekt!

Sånt gillas skarpt!

 
 
helly

helly

13 augusti 2010 09:46

gillar inte tradera för tillfället, köpte en klänning där i förrgår, klänningen var skitbillig, men frakten var på 80 kr.. och det skulle ta 5-10 dagar innan jag skulle få hem den.. :(

http://helly.nu

 
Frida-Martina

Frida-Martina

13 augusti 2010 18:13

Jag köpte en sak den 31/7, och har fortfarande inte fått den. När jag maila till säjaren så säger tjejen åt Mig att ha tålamod! Ehhh... ursäkta?! Om det nu ska ta 152år att få sin sak bara för att hon i sin tur typ beställer det från usa eller nått, ska man kanske inte skriva att man skickar innom 4dagar...

http://frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se