jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Snabb leverans!

Av jempa - 12 augusti 2010 16:08

 


För två dagar sedan så köpte jag den här boxen på Tradera.

Och idag låg den minsann innanför dörren! Perfeeekt!

Sånt gillas skarpt!

 
 
helly

helly

13 augusti 2010 09:46

gillar inte tradera för tillfället, köpte en klänning där i förrgår, klänningen var skitbillig, men frakten var på 80 kr.. och det skulle ta 5-10 dagar innan jag skulle få hem den.. :(

http://helly.nu

 
Frida-Martina

Frida-Martina

13 augusti 2010 18:13

Jag köpte en sak den 31/7, och har fortfarande inte fått den. När jag maila till säjaren så säger tjejen åt Mig att ha tålamod! Ehhh... ursäkta?! Om det nu ska ta 152år att få sin sak bara för att hon i sin tur typ beställer det från usa eller nått, ska man kanske inte skriva att man skickar innom 4dagar...

http://frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 3 dec 17:05

Köpte den här mysiga nattskjortan i flanell idag. Jag och A-C var på stan och det var hon som hittade den, precis min stil åxå ju :) Vi hade det så mysigt på stan! Vi strosade i typ 3 (!!) timmar och tog en fika på Waynes. Provade deras jul-latte,...

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11

Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se