jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2010

Kan ni gissa vad jag kanske ska göra imorgon...?

Av jempa - 3 augusti 2010 19:22

   

Japps :) Äntligen är det dags igen!

Hoppas bara att vi har tur med vädret....

 
 
Therese

Therese

3 augusti 2010 19:32

Hmm.. *harkel* Rida??? ;D

http://therese.bloggagratis.se

 
Jossan

Jossan

3 augusti 2010 21:11

Åh vad härligt! =)
Måste ta mig i kragen och komma iväg jag med, men oftast har man så mycket att göra då abstinensen är som värst =)

http://jossanwilhelm.blogg.se

 
Jossan

Jossan

3 augusti 2010 21:17

Vad kul =)
Jag har ju min gamla tävlinghäst kvar jag med fast det är min syster som har honom och man är där alldeles för sällan, var över 1 år sedan sist =P
Men med småbarn och en inbyggd latmask blir det ju inte att man kommer iväg oftare tyvär!

http://jossanwilhelm.blogg.se

 
Jossan

Jossan

3 augusti 2010 21:24

Haha, det finns alltid saker att skylla på! =)
Ja det har jag också funderat på i flera år faktiskt, men då sätter både latmasken och snåltarmen stopp då jag ju har tillgång till häst 24-7 =P
Men samtidigt kanske det skulle vara bra att ha en fast tid en dag i veckan att rida på, så kan man liksom inte skylla på något annat =)

http://jossanwilhelm.blogg.se

 
Jossan

Jossan

3 augusti 2010 21:39

Ja precis, hoppning har alltid varit min grej =)
Men nu på äldre dar har jag faktiskt fått upp ögonen för dressyr också...

Pappa har ju travhästar så jag har ju ridit in och jobbat mycket med dom, då ridning ger fler och framförallt andra muskler och har då insett att dressyr inte är sån pest och mina man tyckte då man var mindre och hoppade slut på alla ponnysar man hade, haha =P

Det roliga är att det inte nödvändigt vis ridningen jag brukar sakna mest, skulle kunna döda för att få mocka ibland, haha =P
Att stå och plocka skit och bara vara, gud så härligt! =D

http://jossanwilhelm.blogg.se

 
Jossan

Jossan

3 augusti 2010 21:49

hahaha, ja, engång hästtjej, alltid hästtjej ;)
Ibland då man är ute och går kommer man på sig själv att tänka "tänk att rida här", haha =P

Nä, nu är det bäst jag packar ihop och går och lägger mig, ska orka upp och rasta barnen på drakborgen imorgon...

Hoppas du kommer iväg imorgon nu då och passa då på att njuta av minsta lilla grej =D

http://jossanwilhelm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se