jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2010

Morgonkaffet!

Av jempa - 3 augusti 2010 10:27

 


Godmorgon på er små godingar!


Här är vi nästan nyvakna, eller pja..jag vaknade kanske för en timma sen men känner mig fortfarande nyvaken ;) Dricker kaffe nu så blir nog piggare snart.

Idag ska jag köpa Sex and the city 2-filmen. Jag har ju redan sett den men måste självklart ha den på dvd också, har ju hela serien och första filmen. Så den andra filmen måste jag ju också givetvis ha, eller hur?! Kanske man ska se den ikväll :) Så bra ju!


Men först en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs! glasssiiiigt, glassiiigt! Som mange schmidt skulle sagt ;)

 
 
Emmy

Emmy

3 augusti 2010 12:29

Men den har ju inte kommit ut på dvd än..?

http://emdam.blogg.se

 
Emmy

Emmy

3 augusti 2010 12:52

Hmm, konstigt, jag jobbar i en filmbutik nämligen och den ska inte ha release förrän 24/11... Men säg till om du hittar den, vore intressant att veta!

http://emdam.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se