jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

BC med mamma

Av jempa - 20 juli 2010 18:50

   

Idag åkte jag och mammsen ut till BC. Det var riktigt kul att gå där för det kändes som att det var ett tag sen jag var dit sist (omg, säkert 2 veckor sen!).


Blev lite shopping; en mugg från Lagerhaus (ska ha på jobbet, trevligare med en egen mugg..), reafyndade lite undies på H&M, och en mascara från Maybelline som såg ut att ge bra med volym :) Har för mig att jag provat den för länge sedan, så jag hoppas den är bra!


Träffade Anki & Filip där ute också, den lillgrabben blir bara större, charmigare och tandrikare varje gång jag ser han! Sööt!


Middagen blev faktiskt Tacobar, och det var såå gott!


Ne., ska man ta o spöa David på Tiger Woods kanske?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se