jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Cykeltur med papi!

Av jempa - 11 juli 2010 14:34

Idag följde jag med pappa på en cykeltur mot Korsta och Granli. Han brukar leta Checkpoints via hittaut.nu. Så jag hjälpte han med 5 stycken =)

Ganska småmysigt o vara i skogen, även om jag föredrar stigarna framför..ja inga stigar :) Usch, tänk om man skulle kliva på en orm eller nåt! Så det var en hel del gående mitt ute i skogen, men rätt som det e så ser man den där "järnpinnen" med bokstäver på som man då ska skriva upp o så kan man vara med o tävla om olika priser.

Det finns en hel del checkpoints, runt 70 nu tror jag? Och det ska väl komma fler, upp mot 90 har jag för mig. Och dom finns utplaserade runt hela staden, finns några stycken här mitt i stan också.


Aja, nu har jag precis duschat o så ska vi ta en promenad mot Öster :) Mycket motion idag, härligt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se