jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Cykeltur med papi!

Av jempa - 11 juli 2010 14:34

Idag följde jag med pappa på en cykeltur mot Korsta och Granli. Han brukar leta Checkpoints via hittaut.nu. Så jag hjälpte han med 5 stycken =)

Ganska småmysigt o vara i skogen, även om jag föredrar stigarna framför..ja inga stigar :) Usch, tänk om man skulle kliva på en orm eller nåt! Så det var en hel del gående mitt ute i skogen, men rätt som det e så ser man den där "järnpinnen" med bokstäver på som man då ska skriva upp o så kan man vara med o tävla om olika priser.

Det finns en hel del checkpoints, runt 70 nu tror jag? Och det ska väl komma fler, upp mot 90 har jag för mig. Och dom finns utplaserade runt hela staden, finns några stycken här mitt i stan också.


Aja, nu har jag precis duschat o så ska vi ta en promenad mot Öster :) Mycket motion idag, härligt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se