jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 juni 2010

Formula 10.0.6 Seriously shine free

Av jempa - 12 juni 2010 16:26

 


När jag skulle köpa min favvo-ansiuktskräm så såg jag att det var kampanj på denna produkt från Formula 10.0.6 Som jag har spanat in tidigare men aldrig provat. Men nu när det dessutom var kampanj på den så tänkte jag att jag skulle testa den. Liite svårt var det att ställa tillbaka min vanliga som jag är så nöjd med ;) Men man måste ju prova lite annat också, kan ju finnas något som är bättre?

Om inte så kan ju alltid David få prova den =) Det e ju lite krångligt att hitta rätt bland alla olika krämer.


Och just det, det där camolinnet på Lindex fanns inte i min storlek, men jag provade Medium och det var nog aningens för stort.. synd. Men jag o David ska nog ut mot Birsta City strax så jag ska kila in där och hålla tummarna att det finns i rätt storlek där.

 
 
Frida-Martina

Frida-Martina

12 juni 2010 17:11

Scorett...... :p

http://www.frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Av jempa - Söndag 26 maj 23:32

Finaste Jason! Tänk att jag fick äran att bli din Mamma! Fantastiskt! Jag älskar dig! Firar alltså min första Morsdag idag, maxat! :) Vi gick en sväng på stan alla tre förut idag, köpte en sån där "Min första bok" där man skriver ner roliga hände...

Av jempa - Söndag 19 maj 14:23

Vi bara myser vidare i bebisbubblan! Han är ju så fin och det pirrar i magen varje gång jag kollar på honom! Ungefär samma känslor som när man är kär :) Fina Jason! Vad vi har väntat på dig! ...

Av jempa - Lördag 18 maj 10:22

Dessa bilder togs i vecka 37, den 27/4, 3 dagar innan vattnet gick. Och vilken tur att jag jobbade halvdag den dagen (30/4)! Annars hade vattnet gått på jobbet :D för det var nämligen kl 16. Jag låg i soffan o chilla efter att ha smällt i mig k...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se