jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 april 2010

här ska de va en rubrik

Av jempa - 15 april 2010 22:53

sådär, hemma från bion nu. Filmen var bättre än jag trodde, men ingen höjdarfilm direkt. Den hade några få scener som var riktigt roliga iaf, men annars var det inget speciellt. Även att vissa i publiken satt o applåderade åt vissa skämt..o det var inte åt dom som var roliga. Wierdos..


Aja, nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon o sitta på en buss halva dagen. Även att det e fullspäckad, har kollat upp.. jekla Islands fel. Annars hade jag fått njutit av ett eget säte, eller 2..ja ni vet. Typiskt. Hoppas jag inte hamnar bredvid någon som luktar svett, men med min vanliga tur så..


Jaja, kanske drar en snabb-bloggning imorn. Annars blir det när jag kommit fram i sthlm!


Puss på er!

 
 
Johan

Johan

16 april 2010 11:40

Det är väl tur att inte alla har samma humor. :P Slår vad om att jag skulle ha skrattat :P Fin blogg ///Johan

http://www.applet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se