jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 april 2010

här ska de va en rubrik

Av jempa - 15 april 2010 22:53

sådär, hemma från bion nu. Filmen var bättre än jag trodde, men ingen höjdarfilm direkt. Den hade några få scener som var riktigt roliga iaf, men annars var det inget speciellt. Även att vissa i publiken satt o applåderade åt vissa skämt..o det var inte åt dom som var roliga. Wierdos..


Aja, nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon o sitta på en buss halva dagen. Även att det e fullspäckad, har kollat upp.. jekla Islands fel. Annars hade jag fått njutit av ett eget säte, eller 2..ja ni vet. Typiskt. Hoppas jag inte hamnar bredvid någon som luktar svett, men med min vanliga tur så..


Jaja, kanske drar en snabb-bloggning imorn. Annars blir det när jag kommit fram i sthlm!


Puss på er!

 
 
Johan

Johan

16 april 2010 11:40

Det är väl tur att inte alla har samma humor. :P Slår vad om att jag skulle ha skrattat :P Fin blogg ///Johan

http://www.applet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 april 09:52

Jag har ju världens finaste arbetskamrater!! Tänk att dom fixade en babyshower till mig?! Sjukt fint ...

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se