jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Efter slingningen!

Av jempa - 13 februari 2010 14:15

 


Okej, så här ser det ut efter en slingning, den här gången blev det inte något slingmedel kvar så jag kunde inte göra som jag brukar o ta en extra gång för att få bort det gula. Men som tur var så blev det inte så himla gult, utan det smälte ihop fint med resten av håret.

Nu ska jag använda hårinpackningar ofta för håret tar så himla mycket skada av att slinga/bleka.

 
 
Ingen bild

Camilla

13 februari 2010 17:01

Blev ju jättefint!! Va länge sen jag kikade in här nu, extra kul å uppdatera sig lite! :)

 
sanna

sanna

13 februari 2010 21:31

jag hade tänkt försöka mig på ditt slingtips i veckan, men exakt vilket slingkit är det du använder som har hätta? eller köper du hättan för sig?

du vart jättefin i de nya slingorna, de klär dig! =)

http://girrlworld.blogspot.com

 
sanna

sanna

13 februari 2010 21:32

haha, var för snabb att kommentera, såg i inlägget nedanför vilken sort du hade! =) hihi

http://girrlworld.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se