jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Efter slingningen!

Av jempa - 13 februari 2010 14:15

 


Okej, så här ser det ut efter en slingning, den här gången blev det inte något slingmedel kvar så jag kunde inte göra som jag brukar o ta en extra gång för att få bort det gula. Men som tur var så blev det inte så himla gult, utan det smälte ihop fint med resten av håret.

Nu ska jag använda hårinpackningar ofta för håret tar så himla mycket skada av att slinga/bleka.

 
 
Ingen bild

Camilla

13 februari 2010 17:01

Blev ju jättefint!! Va länge sen jag kikade in här nu, extra kul å uppdatera sig lite! :)

 
sanna

sanna

13 februari 2010 21:31

jag hade tänkt försöka mig på ditt slingtips i veckan, men exakt vilket slingkit är det du använder som har hätta? eller köper du hättan för sig?

du vart jättefin i de nya slingorna, de klär dig! =)

http://girrlworld.blogspot.com

 
sanna

sanna

13 februari 2010 21:32

haha, var för snabb att kommentera, såg i inlägget nedanför vilken sort du hade! =) hihi

http://girrlworld.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se